Fietsmaatjes in gesprek met belangstellenden
Fietsmaatjes in gesprek met belangstellenden S. van Dijk

Lekker samen fietsen!

13 oktober 2019 om 21:37 Maatschappelijk Deel je nieuws

Tijdens de Week van de Toegankelijkheid was het mogelijk om kennis te maken met het duofietsen met een vrijwilliger van Fietsmaatjes Gelderse Vallei.  Wat een leuke ervaring was dat! Op een duofiets zit je naast elkaar, zodat je tijdens het fietsen ook een praatje kunt maken. De vrijwilliger stuurt en trapt en als deelnemer kun je ook meetrappen, zoveel je wilt en kunt.

 

Het weer was prachtig. De zon scheen en de Fietsmaatjes stonden klaar met hun bijzondere fietsen. Mensen die zich opgegeven hadden werden thuis opgehaald voor een ritje. Dat is zoals de Fietsmaatjes normaal werken. Er waren ook een aantal mensen die naar de markt gekomen waren om het uit te proberen.

 

Het is mogelijk om met een vast maatje regelmatig te fietsen. Maar je kunt ook bellen of mailen om het eerst eens uit te proberen. Zowel deelnemers als vrijwilligers zijn van harte welkom! Zowel in Ede, Bennekom als Wageningen. Ga het eens proberen, voor ons was het een hele leuke ervaring en we gaan het beslist nog eens doen. Voor info: www.fietsmaatjesgeldersevallei.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie