Eerste elftal VV lunteren bij touringcar van deBusSpecialist
Eerste elftal VV lunteren bij touringcar van deBusSpecialist VV Lunteren

DeBusSpecialist levert nieuwe spelersbus VV Lunteren

14 oktober 2019 om 08:06 Nieuws Deel je nieuws

EDE - DeBusSpecialist uit Ede is het komende seizoen de officiële vervoerder van het eerste elftal van VV Lunteren. Afgelopen week hebben VV Lunteren en deBusSpecialist een samenwerkingsovereenkomst getekend. Tot en met het einde van het seizoen 2019-2020 verzorgt deBusSpecialist het vervoer naar alle uitwedstrijden.

“DeBusSpecialist zet een mooie en luxe spelersbus in die hoort bij een voetbalvereniging als VV Lunteren. De ambities met betrekking tot kwaliteit en duurzaamheid van deBusSpecialist sluiten naadloos aan bij die van VV Lunteren.  Wij zijn heel blij dat VV Lunteren ons heeft gekozen als vervoerder”, aldus Mathijs Vonk van deBusSpecialist.

Ook Johan Jansen van VV Lunteren kijkt met grote tevredenheid vooruit naar de samenwerking met deBusSpecialist. “Als voetbalclub vinden wij het van groot belang dat de voetballers op een veilige, comfortabele en duurzame manier vervoerd worden naar de wedstrijden. DeBusSpecialist ontzorgt ons op dit gebied volledig.”

DeBusSpecialist is actief in heel Nederland. Het touringcarbedrijf verzorgt topvervoer voor elk reisgezelschap en bij grote evenementen.

---

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met Mathijs Vonk op nummer 088-6557788. U kunt ook een mail sturen naar info@debusspecialist.nl 

deBusSpecialist is een label van Noot Touringcar Ede B.V. 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie