Leuke rommel route lunteren

14 oktober 2019 om 14:51 Winkels Deel je nieuws

                    Leuke Rommelroute Lunteren

LUNTEREN – Zaterdag, 26 oktober, houden zes enthousiaste ondernemers uit het dorp een Leuke RommelrouteLunteren. Tussen 10.00 en 16.00 uur kunt u per fiets of auto de locaties bezoeken, zowel in het centrum van Lunteren als in het buitengebied.

Bent u op zoek naar antiek, brocante, design, retro, tuinartikelen, vintage meubelen, spullen uit grootmoeders tijd, gereedschap, Delfts Blauw, porselein, serviezen, klokken of wat dan ook? Houdt u van snuffelen en struinen, dan is deze rommel route echt iets voor u! Op elk adres vindt u weer een heel ander assortiment - in stijl, in prijs en in hoeveelheid. Voorwerpen met een bijzondere afkomst of met een uniek verhaal, dat maakt bij ons allemaal iets los.

De speurtocht naar juist dat ene voorwerp is vaak net zo leuk als het vinden ervan. De verrassing over de vondst, de verrukking als u aan de verrijking van uw interieur denkt, het plezier bij het idee dat uw verzameling weer iets completer is. Al maakt het alleen maar uw vensterbank wat gezelliger, vrolijker! Pluspunt van deze trend is dat het hergebruik van heel wat spulletjes ook nog eens bijdraagt aan de verbetering van het milieu.

Het is zaterdag, 26 oktober, aan u om de route, waar geen kosten aan verbonden zijn, te bepalen. Alle locaties hebben vrij parkeren en zijn met navigatie  makkelijk te vinden. Let op: op één van de adressen wordt u getrakteerd op een heerlijke ,eigengemaakte  herfstsoep.                                

Adressen op alfabetische volgorde: Imminkhof brocante (Vijfsprongweg  50), Kerk Erf kringloop en brocante (Dorpsstraat 68-70), Mamaria theetuin en brocante (Meulunterseweg 70A), Martha van den Heuvel kringloop (Klomperweg  93), Rehoboth kringloop (Meulunterseweg 85), Snuffelschuur antiek, curiosa en brocante (Lunterseweg  55).

U kunt deze route ook downloaden op leukerommelroutelunteren.blogspot.com,of bij de deelnemers en bij de VVV Readshop in Lunteren meenemen !

 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie