Doelpunt: 1-1 Marissa Duursma Angelique Jekel

Blauw Geel ‘55 vrouwen 1 verliest van Ter Leede uit Sassenheim.

15 oktober 2019 om 06:53 Voetbal Deel je nieuws

Zaterdag 12-10-2019.

De vrouwen van Blauw Geel ‘55 begonnen de wedstrijd net als het weer, matig. Na 7 minuten kregen men tot iedereens verbazing een penalty tegen wegens hands. Deze werd goed ingeschoten en zo stond Blauw Geel ‘55 voor het eerst dit seizoen achter. Maar ze lieten het er natuurlijk niet bij zitten en pakten het goede voetbal van de afgelopen wedstrijden weer op.

De vrouwen van Ter Leede hadden hier de handen vol aan wat resulteerde in een handsbal in 16, penalty voor Blauw Geel ‘55! Helaas scoren wij liever uit een mooie aanval dus werd de penalty van Jessie Prijs gered door de keepster van Ter Leede.

Blauw Geel ‘55 was hier niet van onder de indruk en ging direct opnieuw in de aanval wat deze keer wel resulteerde in een doelpunt. Marissa Duursma schoot na mooi samenspel in de 36e minuut de 1-1 binnen. De overwinningen van de afgelopen weken smaakten naar meer dus ging men meteen opzoek naar de 2-1. En dit lukte direct in de 36e minuut. Jessie Prijs schoof na opnieuw goed samenspel de 2-1 binnen.

Na de rust moesten de vrouwen even wennen aan de regen wat resulteerde in de de 2-2 van Ter Leede (46e minuut). Het spel ging op en neer totdat Ter Leede een overtreding maakte in de 16 meter. Penalty 2. Deze werd door Maureen van Iwaarden wel tegen de touwen geschoten, maar helaas in die van het vangnet achter de goal. Ter Leede maakte vlak hierna in de 80e minuut 2-3, maar er was nog genoeg tijd om dit recht te trekken.

In de 82e weer een overtreding van Ter Leede en daardoor volgde penalty 3. 3x is scheepsrecht zeggen ze, en dit klopt. Ook deze penalty, dit keer van Patricia Sparreboom ging er niet in, opnieuw door een redding van de keepster van Ter Leede. Na zoveel penalty’s vond de scheidsrechter het genoeg en floot af.

Een zuur verlies vooral omdat er opnieuw goed gevoetbald werd.

Aanstaande zaterdag 19 oktober geen competitie maar een bekerwedstrijd om 17:00uur in Nijkerk tegen Sparta Nijkerk vrouwen 1.