Pure Voice
Pure Voice Made creatives

Zangschool Pure Voice staat weer op de planken met spetterende Mega Medley Mix!

15 oktober 2019 om 15:25 Muziek Deel je nieuws

A.s. zaterdag 19 oktober staan 30 leerlingen van Pure Voice op de planken in Cultura om een spetterende Musical Medley show te geven.

 

Ruim een jaar geleden begonnen de voorbereidingen voor deze show. Met de vraag welke musicals nu favoriet zijn startte Paula Vos, artistiek leider van Pure Voice ruim een jaar geleden binnen haar groepen de zoektocht naar de inhoud van de nieuwe show. Een theatershow organiseren waarin de leukste, mooiste en ontroerendste liedjes langskomen was uiteindelijk het antwoord. Ruim een jaar later staat er een spectaculaire show gepland met live begeleiding van een 5 koppige band. Kom kijken bij één van de twee shows a.s. zaterdag 19 oktober (14:30 uur of 19:30 uur)

Kaarten zijn te koop via Cultura.

 

Pure Voice is de zangschool in Ede en omgeving. Met leuke groepslessen die worden gegeven in de Schaapskooi de Maanderbuurt in de Rietkampen kan je op dinsdag en woensdag terecht om met elkaar coole songs te leren zingen. Naast groepslessen kan Pure Voice je ook helpen met individuele zanglessen of workshops. Sinds 2018 verzorgt Pure Voice ook workshop in de klas bij jou op school. Pure Voice werkt hiermee o.a. samen met Cultura. Wil jij ook eens een leuke muziek of zangles bij jou op school? Stuur een mailtje naar info@pure-voice.nl

 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie