Afbeelding
Fun2wear

Fun2Wear: het ondergoedmerk voor de hele familie

14 oktober 2019 om 16:04 Overig

partner content

Comfortabel, duurzaam, gunstige prijs-kwaliteitsverhouding en gewoon leuk. Dat is Fun2Wear voor de hele familie. M.G. van Meel ontwierp dit creatieve en hippe merk speciaal voor alle gezinsleden. Zo is er voor ieder wat wils. Een breed assortiment voorziet in de wens van ieder gezinslid: voordelige maar kwalitatief hoogwaardige wijde boxers voor mannen, pyjamas voor kinderen, damesslips en boxers, ondergoedsetjes voor jongens en meisjes en rompertjes voor de allerkleinsten. Dit merk is een welkome aanvulling voor iedere retailer met ondermode in het assortiment.
 

De juiste boxers voor mannen
Een man heeft comfortabele boxers nodig. Deze mogen zeker niet aan zijn collectie ontbreken. Fun2Wear biedt wijde boxers met in allerlei unikleuren en met streeppatroon. Uiteraard zijn deze in alle gangbare maten verkrijgbaar en zelfs ook in extra grote maten. Met en zonder gulp. Het textiel en de pasvorm zorgen voor optimaal draagcomfort.

Fun2Wear voor kinderen
Voor kinderen is Fun2Wear het leukst, zoals de stoere brandweer-pyjama, boefjes-pyjama of de pyjama's met grappige teksten. De politie-pyjama is helemaal te leuk voor woorden: dit is een echt uniformpje met politie motief en opdruk. Andere pyjama's van Fun2Wear hebben prints met vrolijke dieren zoals poezen, beertjes en flamingos. Dankzij de elastische boorden zitten de mouwen en pijpen er goed en comfortabel. De pyjama's blijven er ook mooi uitzien, ook na vele wasbeurten. Dit geldt ook voor de boorden.
 

Ondergoed voor dames
Ook vrouwen zoeken voordelige maar ook fraaie en hoogwaardige ondermode. De kledinglijn Fun2Wear voorziet in deze behoefte met een divers aanbod aan fraaie slips en boxers voor dames, die ook een leuke opdruk, kleur verdienen met een knipoog naar fun verdienen. De stof voelt prettig op de huid. En hoe vaak ze ook worden gewassen, de boxers blijven mooi.
 

Precies wat u zoekt: M.G. van Meel
Een van de bekendste groothandels en experts op het gebied van ondergoed en babykleding is M.G. van Meel. Dit is dé leverancier voor textielproducten met een gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Het merk Fun2Wear is gericht op het hele gezin, kleurrijk en heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ook is het eigentijds en fris en heeft het een optimaal draagcomfort. Het textiel is bovendien duurzaam en verantwoord. Dat is zeker het dragen waard. Neem snel een kijkje in onze webshop voor de uitgebreide catalogus met Fun2Wear- artikelen. Wilt u meer weten over het actuele aanbod van Fun2Wear? Neemt u dan telefonisch contact met ons op via 010- 451 99 77. Ook kunt u een email sturen naar info@mgvanmeel.com.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie