Doorbraak van Shiatsu in westerse geneeskunde

15 oktober 2019 om 17:05 Zorg Deel je nieuws

Tomas Nelissen,oprichter van de International Academy voor Hara Shiatsu in Wenen, Oostenrijk (1989) werkt sinds 1993 met zijn studenten in ziekenhuizen. Zij gaven meer dan 50 duizend behandelingen op het gebied van gynaecologie, geriatrie, revalidatie,kindergeneeskunde en burn-out preventie.

De kracht van Hara Shiatsu is dat het regeneratief werkt door het verenigen van het geestelijk lichaam, het zielelichaam en het fysieke lichaam. De positieve werking ervan drukt zich uit in de vegetatieve functies zoals de slaap, de stofwisseling, de menstruatie, de ademwegen en het autonoom zenuwstelsel. Nelissen slaagde met zijn team erin om de conditie van 70 procent van zijn cliënten aanzienlijk te verbeteren.  Dit hoge slaginspercentage bewijst het enorme potentieel van Hara Shiatsu.

'Naast de projecten in de instellingen en ziekenhuizen hebben we in onze praktijk vele behandelingen uitgevoerd. Bij patiënten in de orthopedie en rehabilitatie die niet meer geholpen konden worden door de fysiotherapie, na een botbreuk in een been, gewricht of bij een frozen shoulder, konden we met Hara Shiatsu de genezing van het bewegingsapparaat versnellen. De resultaten na de behandelingen waren zeer duidelijk te zien. Het symptoom is nooit het probleem, het gaat altijd om de mens in zijn totaliteit! 

In de gyneacologie werken we met hoofdthema's zoals PMS, kinderwens en menopauze, zolang de vrouw geen anticonceptiepil meer gebruikt kunnen we de storingen goed oplossen. 'Na tien behandelingen ben je goed op weg naar een detoxificatie van het bloed'. Hara Shiatsu is effectief bij o.a.

-hoofdpijn & migraine

-burn-out

-het versterken van het immuunsysteem

-depressie en stress

-oververmoeidheid

-slapeloosheid

-spijsverteringsproblemen

-het stimuleren van de bloedsomloop,zenuwstelsel,lymfe en hormonale stelsel

-verbetering van de doorbloeding

De holistische toegang, die de kracht van de mens op de voorgrond plaatsen dat is eigenlijk de sleutel tot de ware genezing.

Tomas en Wasso Nelissen zijn sinds kort met hun prive Shiatsu praktijk gevestigd in het Gezondheidscentrum Lunteren. Voor iedereen die meer wil weten over de Hara Shiatsu Therapie is er gratis een demonstratie avond

1 November 2019

19.00 - 21.30 uur

Gezondheidscentrum Lunteren

info@wassonelissen.com/ Tel.0658887209 

www.wassonelissen.com    / www.tomasnelissen.com

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie