Afbeelding
Theo Beumer

Blauw Geel '55 zonder punten en gehavend terug uit Zeewolde

19 oktober 2019 om 18:03 Voetbal

EDE Blauw Geel '55 heeft in en bij Zeewolde slechte zaken gedaan. De Edenaren verloren met 0-1.

Eip Janssen

,,Niet alleen het verlies doet pijn. Ook hebben we behoorlijk wat schade opgelopen. Romin Ahmadi moest al snel uitvallen met een blessure. Daar kwam later Art Veldhuizen bij. Hij is naar het ziekenhuis omdat hij weinig zag. Daar kwam in de slotfase nog eens een directe rode kaart voor Marcel van Bruksvoort (op archieffoto links) bij. Omar Ouali, Jeroen Berkhof en Marcel van Bruksvoort liepen tegen geel aan. Laat onverlet dat wij hier niet hadden hoeven te verliezen. Maar je moet wel scoren", stak Blauw Geel '55 trainer David Wagensveld van wal.

Hij zag zijn ploeg meerdere kansen om zeep helpen.

,,Misschien wel de grootste kans was voor Robbie Pont. Hij kon van een meter of negen ongehinderd scoren. Maar zelfs dat lukte niet", ging de trainer verder.

Met nog zo'n vijf minuten te spelen werd het vonnis geveld over Blauw Geel '55.

,,Ruben Florijn werd in een duel zwaar geattaqueerd. Iedereen verwachte een vrije bal voor ons. Maar de scheidsrechter liet doorspelen. Marcel van Bruksvoort zag geen andere mogelijkheid dan de speler onreglementair stoppen. Daarop volgde een directe rode kaart en een strafschop. Die was aan Zeewolde (Ali Akachar} wel besteedt: 1-0", sipte Wagensveld.

Hij zag daarna zijn ploeg nog wat kansen krijgen maar de gelijkmaker bleef uit.

,,Slechte zaken gedaan. We willen bovenin meedraaien. Maar dan moet je dit soort wedstrijden wel winnen", besloot Wagensveld.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie