Afbeelding
Theo Beumer

Oude bekende terug bij FC Jeugd

20 oktober 2019 om 10:07 Voetbal

EDE Derdeklasser FC Jeugd is bezig de interne organisatie wat aan te passen. Dit heeft tot ieders tevredenheid geleid tot onder meer de terugkeer van oud hoofdsponsor en technische man Melis Versteeg (archieffoto rechts).

Eip Janssen

,,Er zijn goede gesprekken geweest met Melis (Versteeg, red.)", laat FC Jeugd voorzitter Senol Pehlivan weten.

Hij is blij dat Melis Versteeg, na anderhalf jaar afwezigheid weer terugkeert op het oude nest als teammanager.

,,Daarmee is Mustafa Öztürk, assistent-trainer ontlast van niet voetbaltechnische zaken, ander voordeel is dat ikzelf mijn rol als voorzitter beter kan vervullen", gaat Pehlivan verder.

FC Jeugd heeft eveneens een technische commissie ingesteld, welke bestaat uit Melis Versteeg, Ilhan Tomruk en Turgay Kanlintas.

,,Een brok ervaring die gaan bezighouden met het bestendigen van onze kwaliteit en stabiliteit binnen en buiten het veld", verteld Senol Pehlivan.

BLIJ Melis Versteeg blijkt een uurtje later niet minder blij te zijn met deze ontwikkeling.

,,Ik heb nooit persoonlijke problemen met wie dan ook in de club gehad. Ik had wel een bepaalde visie op hoe een en ander zou moeten verlopen. Dat strookte niet helemaal. Daarnaast was ik ontzettend druk met mijn eigen rijschool en was het beter even een stapje terug te doen", geeft Versteeg een inkijkje in zijn tijdelijke vertrek.

Hij geeft toe blij te zijn dat FC Jeugd bij hem aanklopte.

,,Het is en blijft toch ook mijn club waar ik lang lief en leed heb gedeeld. Ik ben blij weer onderdeel van deze club te mogen zijn."

Melis Versteeg onderstreept de woorden van zijn voorzitter.

,,Er staat een goede selectie maar om wat te bereiken is het belangrijk dat er buiten het veld ook stabiliteit en organisatie is. Ik zal als teammanager daaraan mijn bijdrage leveren. Maar daarnaast ook op technisch vlak. Daarom pak ik graag de functie van technisch manager weer op. Samen met de overige leden van de technische commissie gaan we de club verder vormgeven. Samenvattend voelt het vertrouwd weer terug te zijn bij deze mooie vereniging. Ik heb er zin in de verdere ontwikkeling inhoud te geven", besluit Versteeg.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie