Afbeelding
klein

Online spellen spelen vanaf de bank in Ede

15 oktober 2019 om 11:31 Overig

87 procent van de basisscholieren gamet, 35 procent van deze groep gamet zelfs dagelijks. Ook in het voortgezet onderwijs is gamen populair, 27 procent van deze scholieren speelt elke dag een videogame. Het wordt tevens steeds populairder onder ouderen. Dit is niet meer dan logisch, aangezien gamen een vorm van entertainment en plezier kan zijn. Hieronder vind je drie manieren waarop je online een spel kunt spelen in Ede.

Pokémon Go
Pokémon Go was een aantal jaren geleden een onwijs grote hype. Groot en klein, jong en oud, deed mee aan het spel. Inmiddels is het niet meer zo populair als toen, maar alsnog is het een leuke game voor op de telefoon. Bovendien moet je met deze app wel bewegen, aangezien je naar bepaalde locaties moet om Pokémons of andere benodigdheden te krijgen. Onder meer bij de kinderboerderij De Proosdij kun je twee pokestops vinden, terwijl je in het Proosdijpark meerdere gyms en pokestops vindt. Ook het Spindopplein in Ede is zeker aan te raden, hier zitten ongeveer 10 pokestops die je kunt claimen. Natuurlijk zitten er door Ede nog meer van veel zulke locaties waar jij als fanatieke speler van Pokémon Go naartoe moet. 

Art Collector
Art Collector is niet eens een online spel, maar alsnog zeker aan te raden om te spelen in Ede aangezien het een connectie heeft met de regio. Met dit bordspel achtervolg je namelijk de dromen van Helene Kröller Müller. Je gaat dus jagen op de beste kunstverzameling die je kunt samenstellen, net zoals wat mevrouw Kröller-Müller deed. Art Collector bestaat onder meer uit illustraties, deze zijn gemaakt door tekenaar Erik Varekamp die je onder meer zou kunnen kennen van VPRO Gids en HP De Tijd. Het Kröller-Müller Museum heeft dit bordspel samen met het wereldberoemde 999 Games ontwikkeld, dus dat belooft al erg veel goeds. 

Slotmachines online spelen
Er zijn verscheidene sites en apps met een groot aanbod aan slotmachines waar je zulke spellen kunt spelen. Zulke gokkasten zijn onwijs populair en erg leuk om te doen, maar kan ook nog eens geld opleveren. De keuze wat betreft slotmachines is ontiegelijk breed. Je hebt natuurlijk de welbekende fruitautomaten, maar ook video slots. Bovendien heb je ook nog meerdere thematische speelautomaten. Je kunt dus gratis op het internet slotmachines gebruiken, wat je onder kunt doen met het nieuwe spel Banana Odyssey.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie