Rabobank schenkt Kledingbank cheque € 2649,-

22 oktober 2019 om 07:33 Maatschappelijk Deel je nieuws

Naar aanleiding van de Rabobank clubsupport actie heeft de Stichting Kledingbank Ede 16 oktober een cheque t.w.v. € 2649,-  in ontvangst mogen nemen. Dit geld wordt geïnvesteerd in ondergoed en sokken, zodat we naast een mooie outfit ook aan de basisbehoefte als ondergoed kunnen voldoen die wij om hygiënische redenen alleen bij voldoende financiële donaties nieuw kunnen aanschaffen voor onze cliënten. Soms zijn er ook andere tekorten, het gaat dan vaak om broeken in speciale maten ook daar kunnen we nu wat van aanschaffen. Zoals aangegeven in de campagne konden leden van de Rabobank een stem uitbrengen. Om dit bedrag bij elkaar te stemmen hebben we heel veel stemmen ontvangen. Wij willen iedereen hartelijk danken voor het uitbrengen van uw stem op Stichting Kledingbank Ede.

Ook u kunt ons nog steeds helpen! Bij de de Stichting Kledingbank Ede werken geen betaalde krachten. Al het werk wordt door vrijwilligers gedaan, maar dit betekent niet dat er geen kosten worden gemaakt. Door de toename van het aantal cliënten in de loop der jaren nemen deze kosten evenredig toe. Kledingbank Ede heeft geld nodig voor o.a. huisvesting, elektra, water en verwarming maar ook elke keer weer voor ondergoed en sokken die nieuw worden ingekocht. Wij zijn volledig afhankelijk van giften.U kunt ons steunen door eenmalig of periodiek een bedrag over te maken naar bankrekening: NL 82 RABO 0174 979 207 t.n.v. Stichting  Kledingbank Ede. Een officiële ANBI instelling en houdt in dat uw gift aftrekbaar is. Voor meer informatie zie www.belastingdienst.nl KvKnr: 55334563 Bij voorbaat onze hartelijke dank.

U kunt ons helpen door kleding en schoenen te doneren. Wij vragen u kwalitatief goede, schone kleding aan te leveren in gesloten zakken  en e deponeren in de rode containers van Stichting Kledingbank Ede op de volgende locaties. 

Bij Kledingbank Ede, Marconistraat 13 tijdens de openingstijden:                  

maandag: 9.00 - 11.30                            

dinsdag: 18.30 - 20.30

woensdag:  13.30 - 16.00

Albert Heijn aan het Rozenplein.                                                Koning Davidschool, Ceelman van Ommerenweg 5, 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie