Afbeelding
Reistas

Handige en mooie reistassen van Travelbags

23 oktober 2019 om 08:24 Partnercontent

Ga je er binnenkort even een paar dagen tussenuit? Dan is het handig om een reistas mee te nemen in plaats van een koffer. Dit scheelt namelijk enorm in gewicht en is gemakkelijker mee te nemen met het eigen vervoer. Is jouw oude reistas helemaal versleten of heb je nooit een reistas gehad? Bekijk dan nu eens het assortiment van Travelbags, want zij bieden veel reistassen aan. Travelbags is een grote en bekende partij met een ruim assortiment met diverse reistassen.

Verschillende soorten reistassen
Bij een reistas denk je waarschijnlijk aan een grote tas die je alleen kunt tillen, maar dat is niet het enige. Er zijn ook genoeg reistassen die beschikken over wieltjes, waardoor je de reistas net zoals een koffer achter je aan kan trekken. Ideaal als je toch nog een eindje moet lopen met de reistas. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om deze gewoon aan de hand te dragen. De reistassen zijn in ieder geval verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en prijsklassen.


Reistas kopen?
Ben je naast een reistas nog op zoek naar een koffer of een andere tas? Dan kun je nog even verder kijken in het assortiment. Ze bieden namelijk ook koffer, trolleys, laptoptassen, schooltassen, tassen, rugzakken en accessoires aan waar je nog even tussen kan snuffelen. Alle tassen zijn goed afgebeeld, waardoor je precies weet hoe het er uit komt te zien. Heb je een mooi reistas uitgezocht? Dan kun je overgaan tot het online bestellen. De tas ontvang je al de volgende dag in huis. De bezorgkosten zijn gratis vanaf een bedrag van €20,00. Ruilen? Dat kan natuurlijk altijd!

Vragen over reistassen?
Meer weten over de reistassen van Travelbags? Dan kun je even contact opnemen met de klantenservice en zij kunnen je meer vertellen over alle mogelijkheden. Ze zijn telefonisch en per email bereikbaar.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie