Afbeelding
Marceline van Schoonhoven
Advertorial

Column Marceline van Schoonhoven, Rabobank Vallei en Rijn

24 oktober 2019 om 19:13 Advertorial_1

Wat een mooie zomer was het! Zowel zakelijk als privé. Voor mij begon de zomer goed want ik stapte in het huwelijksbootje. Vanaf nu zie je daarom de column niet meer ondertekend door Marceline Hardeman maar door Marceline van Schoonhoven. Graag blik ik met je terug op de rest van de zomer. En ik kijk vast vooruit naar de Startersdag in Veenendaal.

Sterk van start met de Zomerondernemer 
Afgelopen zomer heb ik zakelijk gezien ook zeker niet stil gezeten. In de zomermaanden waren wij, net als vorig jaar, partner van het mooie project Zomerondernemer. Een gaaf project, waarin 15 jongeren van tussen de 15 en 23 jaar oud, hun onderneming gingen starten. Drie dagen lang volgden zij een training op ons hoofdkantoor in Ede en daarnaast waren er verschillende terugkomdagen bij ervaren ondernemers in onze regio. Joshua van Driel mag zich ZomerOndernemer van de regio Foodvalley noemen. Met zijn plan voor zijn bedrijf Joshua van Driel Training, Food & Coaching wist hij de jury te overtuigen. Daarnaast waren er nog prijzen voor verschillende onderdelen. Zo vielen Maaike Adema en Luuk Domhof nog in de prijzen voor de uitmuntende administratie en won Trix Ingargiola de Wildcard met haar onderneming EquiTrix. Tijdens de regiofinale in Rhenen werd er spontaan een extra prijs in het leven geroepen. Deze ereprijs ontstond, omdat de drie vriendinnen Mirthe, Chirine en Safiye als enige gingen voor sociaal ondernemerschap met hun cateringbedrijf Behind Fusion Food. Ik heb ontzettend gemotiveerde jongeren ontmoet waarvan veel zich ook daadwerkelijk hebben ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Natuurlijk hoop ik nog veel van ze te horen in de toekomst!

Business Event Ede
Maandag 14 oktober stond de ReeHorst in Ede op zijn kop tijdens het jaarlijkse Business Event Ede 2019. Het was een feestelijke avond vol inspiratie. Natuurlijk was er ook een categorie voor startende ondernemers. Van de drie genomineerde mocht Henk van Keulen van Henk van Keulen Catering deze award in ontvangst nemen. Via deze weg wil ik Henk van harte feliciteren. Uiteraard gaan de felicitaties ook uit naar de winnaars uit de andere categorieën: MKB, Grootzakelijk en de Rabo Publieksprijs. 

Startersdag Veenendaal
Woensdag 30 oktober staat de Startersdag Veenendaal op de planning en daar ben ik natuurlijk, samen met het VRStartersteam, aanwezig. Als je onlangs een bedrijf bent gestart of van plan bent om voor jezelf te beginnen, ben je van harte welkom! Samen met mijn collega's ontvang ik jullie graag op de informatiemarkt in de hal van het Gemeentehuis van Veenendaal en hopen we antwoord te kunnen geven op al jullie vragen. Mijn collega Henk Jansen, Financieel Adviseur, vertelt welke mogelijkheden er zijn voor starters die een woning willen kopen. Want vaak is er meer mogelijk dan je denkt. Natuurlijk geef ik zelf ook een workshop over hoe je sterk van start kunt gaan als ondernemer, daar heb je de Rabobank zeker bij nodig! Ontmoet ik je in Veenendaal? Je kunt je aanmelden via www.startersdagveenendaal.nl.

Startersvoordeel: speciaal voor starters
In je eerste jaar als ondernemer krijg je bij ons Startersvoordeel. Dit betekent dat je korting krijgt op je zakelijke rekening, transactiekosten en andere zakelijke betaalproducten. Zo start je nóg sterker. Het VRStartersteam staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Je kunt ons bellen op telefoonnummer (0318) 660 664 of stuur een e-mail naar vrstartersteam.vr@rabobank.nl. Want voor elk goed plan vinden wij de weg!

Marceline van Schoonhoven
Rabobank Vallei en Rijn

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie