Blauw Geel '55 verslaat sterk Terschuurse Boys

26 oktober 2019 om 19:08 Voetbal

EDE Derdeklasser Blauw Geel '55 won op eigen veld met 3-0 van Terschuurse Boys.

Eip Jansen

,,Terschuurse Boys kwam naar Ede met vier zeges en een gelijkspel op zak. Ze staan niet voor niets bovenaan. Wij hadden vorige week na de nederlaag tegen Zeewolde (1-0) een tikkie gehad. Knap van de ploeg dat men zich herpakt", opende Blauw Geel '55 trainer David Wagensveld.

Zijn ploeg zonder de geschorste Marcel van Bruksvoort en de geblesseerde Ruben Florijn en Kamal Bendadi speelde bij vlagen uitstekend.

,,Binnen tien minuten zette Robin Ahmani (archieffoto) ons op een 1-0 voorsprong. Robbie Pont zette halfhoog de 2-0 op het scorebord. Twee mooie doelpunten en een beloning van het goede veldspel", ging de Blauw Geel '55 trainer verder.

In de tweede helft zetten de gasten wel aan.

,,Maar echte kansen werden niet gecreëerd. Een minuut of twaalf voor tijd bracht Romin Ahmadi ons in veilige haven: 3-0. Het was zeker niet geflatteerd want Omar Ouali had met een beetje geluk nog kunnen scoren", eindigde David Wagensveld.

Blauw Geel '55 zag de achterstand op koploper Otterlo tot twee punten teruglopen.

Zaterdag wacht in Voorhuizen weer een aansprekende tegenstander. VVOP, op de tweede plaatst staande zal een geduchte tegenstander zijn.