Afbeelding
Theo Beumer

Harskamp krijgt bij Prins Bernhard klop

26 oktober 2019 om 19:11 Voetbal

HARSKAMP Harskamp leed bij Prins Bernhard (Uddel) een wat geflatteerde 5-0 nederlaag.

Eip Janssen

..Als je de cijfers ziet denkt je dat we weggespeeld zijn. Niets was minder waar. Maar enerzijds slordig verdedigen en anderzijds weinig geluk bij de kansen die we kregen, waren daar debet aan", verzuchtte Harskamp trainer Connie van den Dikkenberg (archieffoto).

Harskamp had al na enkele minuten op een 1-0 voorsprong kunnen komen.

,,Een schot van Gerhard van de Top, sprong onderkant lat het veld weer in. Dat is het verschil met een topploeg in relatie tot de plek waar wij staan. Gaat zo'n bal erin speel je wat gemakkelijker", aldus de Harskamp trainer.

Na ruim een half uur kwam Harskamp op achterstand.

,,Er werd niet scherp gedekt en de thuisclub kon ongehinderd scoren: 1-0", sipte de trainer.

In de rust stelde hij het team opnieuw in op een goede tweede helft.

,,Ik heb ze aangegeven de zaak om te gooien of gewoon een schepje erbij. Strak dekken achterin en dan zien voorin te scoren", ging Van den Dikkenberg verder.

Na een minuut of acht kon zijn plan de prullenbak in.

,,Jordy Alers verdedigde zijn man in het strafschopgebied. De ver weg staande scheidsrechter zag er een overtreding in. Prins Bernhard liet dat buiten kansje via Arjen Koetsier niet liggen."

Het sein voor de Harskamp trainer de aanvallende registers open te trekken.

,,Ik heb Lars van Wikselaar, begonnen als laatste man, naast de ingevallen Niels Pater gezet. Dat leverde kansen op maar Gerhard van de Top en Lars van Wikselaar wisten niet te scoren."

Uiteindelijk loopt de thuisclub in de slotfase uit naar 5-0 door doelpunten van Michel Bronkhorst, Dick van Rhee en Anton Davelaar.

,,Ik verlies liever met de idee dat mijn ploeg er alles aan gedaan heeft, dan als een angsthaas af te wachten", sloot Van den Dikkenberg af.

Harskamp, nog wachtende op punten, sluit in de vierde klasse de rij.

Zaterdag komt EZC '84 op bezoek.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie