Afbeelding
Ted Walker

Slappe start breekt Bennekom op

26 oktober 2019 om 19:56 Voetbal

BENNEKOM Het was een mooi scenario geweest voor Bennekom. Winnen bij Hierden en komende week thuis tegen Nunspeet. Dan had op 9 november de eerste periodetitel gepakt kunnen worden tegen naaste concurrent SVZW. ,,Altijd lekker een periode in de pocket te hebben'', weet trainer Arnold Brehler. Maar door het 2-1 verlies bij Hierden, gaat die vlieger waarschijnlijk niet op.

De Bennekom trainer, tevens medewerker van de Rabobank, benadrukt zich zeker niet vooraf te hebben rijk gerekend. ,,Ik had de jongens nog gewaarschuwd. Hierden staat dan wel onderaan, maar zij hebben vooral tegen de bovenste ploegen gespeeld.'' De woorden leken tegen dovemansoren gericht.

,,Wij begonnen heel matig. De organisatie was slecht. Op het middenveld werden wij overlopen. Duidelijk was dat wij de geblesseerde Joris Klein Holte misten. We hadden ook teveel mensen voor de bal. Net als tegen DOS kregen wij twee doelpunten (Casper Krop en Dominique Denzel) tegen uit een corner. Dat geeft stof tot nadenken.''

,,Na die slechte eerste twintig minuten, kregen wij iets meer de controle. Zowel Youssef el Hammouchi als Martijn Klein Holte hadden een kans op de aansluitingstreffer'', had Brehler gezien.

,,Met Fabian Mösle voor Jorn Hiensch was er na de rust meer strijd en power. Nadat Max Bakker al een kans had gemist, maakte Jeffrey Rutgers op aangeven van Rob Delleman (op archief foto) de 2-1. Daarna hadden wij nog ruim een half uur minimaal gelijk te spelen. De kansen waren er wel. Maar ondermeer Mösle miste van dichtbij een kans.''

,,Uiteindelijk kost dat slechte begin je de wedstrijd. Gewoon zonde. Zaterdag thuis tegen Nunspeet hebben wij wat goed te maken'', besluit Arnold Brehler.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie