zonder titel
zonder titel Hans Venendaal

Karate Vanentoernooi bij Sportschool Venendaal

27 oktober 2019 om 19:31 Vechtsporten Deel je nieuws

Ede-    Zaterdag werd het 1e Karate Vanentoernooi van dit seizoen gehouden. Karateka’s van  “Sportschool Venendaal” uit Ede en Bennekom kwamen naar de sportschool in Ede-Rietkampen.

De opkomst was deze eerste keer matig; we hopen dat er bij het Sinterklaastoernooi een betere opkomst is. In 1 poule werden de wedstijden afgewerkt.

Mede dankzij de hulp van een aantal enthousiaste karateka’s verliepen de wedstrijden vlotjes.

Bij de karateka’s werden veel punten behaald door; Imke Fox behaalde 32 punten, Lewis vd Dam 34 punten en Jasmijn Hartland scoorde zelfs 37 punten.

Bij het vanentoernooi kunnen de budoka’s van de Sportschool “kennismaken” met en zich bekwamen in het maken van wedstrijden. Tevens krijgen ze punten voor de wedstrijden; bij iedere 100 punten ontvangen de deelnemers (m/v) een (gekleurd) VAAN.

Kom ook meedoen met Karate – Aikido of Jiu jitsu..…bijvoorbeeld in de week na de Herfstvakantie;  je bent natuurlijk alle weken welkom.  

In de week van 4 t/m 9 november is het de ‘Meedoe week’ - ouders (familie-leden) mogen allemaal meedoen met de les/training.

Zaterdag 23 november is het Sinterklaastoernooi voor de  Karateka’s en de Judoka’s. Voor meer informatie over deze lessen of Aikido of Jiu jitsu in Ede – Bennekom of Lunteren kunt u bellen met 0318 595007 of via info@Sportschool-Venendaal.nl

meer....actie
score
de Punten
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie