Blijdschap bij Rally for Kids met de cheque van Rondje om de Koepel.
Blijdschap bij Rally for Kids met de cheque van Rondje om de Koepel. Henrico van der Dussen

Vreugdesprong bij Rally for Kids

28 oktober 2019 om 22:12 Atletiek

LUNTEREN Het hardloopevenement 'Rondje om de Koepel' heeft vrijdag 25 oktober een cheque van 1.000 euro uitgereikt aan Rally for Kids. De uitreiking vond plaats op het circuit in Niederrhein, bij vliegveld Weeze net over de grens.

Op dit racecircuit sluit Rally for Kids jaarlijks het rallyseizoen af. Op het circuit waren veel gezinnen met kinderen die moeten leven met ziekte of een beperking. In 40 rallyauto's mochten deze kinderen en hun broertjes en zusjes beurtelings meerijden. Het plezier spatte er van af. Helemaal passend bij het motto van Rally for Kids: 'rijden om te verblijden'.

Door de deelnemers aan het hardloopevenement is op de eerste zaterdag van oktober 1.000 euro bij elkaar gelopen doordat een deel van het inschrijfgeld naar een goed doel gaat. Dit jaar was dat Rally for Kids. Bijzonder is dat veel deelnemers nog een aanvullende gift hebben gedaan.

Namens de organisatie van het Lunterse hardloopevenement overhandigde Ton van Vuren de cheque aan Helga Harms van Rally for Kids. Hij liet de honderden aanwezigen luid applaudisseren voor de organisatie van Rally for Kids en de tientallen vrijwilligers. De cheque van 1.000 euro leidde tot een vreugdesprong bij Rally for Kids die hiermee volgend jaar nog meer zieke kinderen in rallyauto's kan laten rijden om ze een dag volop te laten genieten en even niet ziek te zijn.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie