Pizza eten voor het goede doel!

31 oktober 2019 om 11:10 Zakelijk Deel je nieuws

In de Verenigde Staten is het een zeer bekend fenomeen, de ‘dough raiser’. Een samenwerking tussen een pizzeria en een goed doel. Het doel zorgt voor extra klanten, de pizzeria geeft een deel van de omzet aan het goede doel. In de maand november heeft ook Ede een eigen dough raiser georganiseerd door tienerclub Bulb. 

Domino’s Ede (de vestigingen Stadspoort en Rozenplein) heeft een speciale actiecode aangemaakt voor deze actie. Als een klant via de landelijke site, www.dominos.nl een pizza bestelt bij één van Edese vestigingen en code 51725 vermeldt krijgt de klant 10% korting en gaat er 10% van het bestelbedrag naar het goede doel.

Dit doel is de lang gekoesterde wens van de jeugdwerkers uit de Ark in Veldhuizen om een eigen ruimte aan de kerk te kunnen bouwen voor het jeugd- en jongerenwerk. In september van dit jaar is in de gemeente het startschot gegeven voor een actietraject van vier maanden waarin er gekeken wordt of het mogelijk is om genoeg geld bij elkaar te brengen om een jeugdhonk te kunnen realiseren. De dough raiser is één van de vele manieren waarop de gemeente het geld bij elkaar probeert te krijgen.

De hoofdgebruiker van de toekomstige ruimte is tienerclub Bulb. Deze club trekt al jaren vele tieners van binnen en buiten de kerk en de deelnemers zijn bijna allemaal groot fan van pizza in het algemeen en Domino's in het bijzonder. Mening pizza-avond heeft plaatsgevonden op Bulb en zelfs op kamp wordt er wel eens een hele stapel pizza's besteld. In maart vorig jaar werkten de tieners van Bulb ook al samen met Dominos om hun recordpoging het grootste frikandelbroodje ooit te doen slagen. Nu er gezocht werd naar creatieve actiemogelijkheden lag de samenwerking met Domino’s Ede voor de hand. Pizza eten voor het goede doel klinkt natuurlijk bijna te goed om waar te zijn.

De code werkt zowel bij bezorgen als bij afhalen en is niet geldig i.c.m. andere acties, promo pizza's of op thick shakes. De actie loopt van 1 t/m 30 november 2019. 

Toni staat voor de logo's van tienerclub Bulb en jeugdvereniging Bliever, de twee organisaties de het meeste gaan genieten van de ruimte als die er komt.
De actiecode en uitleg over de actie.
Toni voor de Ark waar hopelijk een jeugdruimte aangebouwd kan gaan worden.
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie