Huisrestaurant Het Maanderzand

31 oktober 2019 om 16:56 Evenementen Deel je nieuws

6 jaar geleden zijn we (familie Schrier, familie van Hijum en familie Toonstra) begonnen met het Huisrestaurant met als doel geld in te zamelen voor het bijbelvertaalwerk van Andre en Dorien Kamphuis. Andre en Dorien zijn voor Wycliffe Bijbelvertalers in 2009 uitgezonden naar Tanzania om daar mensen op te leiden tot bijbelvertaler. Daarnaast bieden ze steun en hulp aan de lokale bevolking.

Om hen financieel te steunen bij deze is het idee voor Het Huisrestaurant geboren. De eerste jaren bij ons thuis, maar dit jaar in de brasserie Margriet van Het Maanderzand.

We willen u van harte uitnodigen om vrijdagavond 15 en/of zaterdagavond 16 november te komen eten. Voor het bereiden van de gerechten wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van streekproducten. En als het kan, fruit, groenten en kruiden uit eigen tuin. Er wordt een luxe 3-gangen menu geserveerd waarbij u voor en na gerecht ter plaatse kunt kiezen. Voor het hoofdgerecht ontvangen we graag de keuze van te voren waarbij er gekozen kan worden uit vegetarisch, vis, vlees of wild. Voor de kinderen is er een kindermenu beschikbaar. Deze keuze kunt u doorgeven aan de gastvrouw van Het Maanderzand op telefoonnummer 0318-685300 of info@maanderzand.nl.

De kosten bedragen € 27,50 per persoon (exclusief drankjes) 

Een hartelijke groet en tot ziens,

Het Huisrestaurant team

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie