Afbeelding
Leon Verbakel

Kleine misstap ZVV Ede, maar ook opluchting

2 november 2019 om 10:14 Voetbal

EDE ZVV Ede heeft op bezoek bij hekkensluiter Madereros FC een teleurstellend 5-5 gelijkspel behaald.

Eip Janssen

Door deze remise zakt ZVV Ede op de ranglijst landelijke eerste divisie zaalvoetbal naar een derde plaats. De achterstand op koploper Bé'79 is vier punten.

In Wijchen kwam ZVV Ede al snel op een 1-0 achterstand via Karim Dairaa.

De Edenaren stelden daarna snel orde op zaken. Sjaak Termaaten zorgde voor de gelijkmaker:1-1.

,,Wij heersten en Ilias Joubib, Paul Prins en wederom Sjaak Termaaten zorgden voor een 4-1 voorsprong", had ZVV Ede-preses Leon Verbakel gezien.

De thuisclub zette daarna weer aan en ging geloven in een goed resultaat. Het waren Karim Dairaa, Youynes Cortu en Engin Güngor die de ploeg op 4-4 brachten.

..Er was nog een minuut te spelen. Op dat moment bracht Achraf Benahmed ons (ZVV Ede) op een 4-5 voorsprong. De ploeg kreeg ook nog tien meter trappen (strafschop), maar faalde. Dat deed Madereros FC in de slotminuut niet. Karim Dairaa passeerde onze doelman. Het had nog slechter kunnen aflopen, maar de 6-5 werd afgekeurd, omdat het doelpunt buiten de officiële speeltijd in het doel rolde", sloot Verbakel opgelucht af.

Vrijdagavond krijgt ZVV Ede in de Van der Knaap-topsporthal het op de vijfde plaats staande asv Lebo 2 op bezoek. Deze wedstrijd, waarvoor de toegang gratis is, begint om 21.00 uur.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie