Ede/Victoria begint Halloween avond met nederlaag

2 november 2019 om 20:33 Voetbal

EDE De selectie van Ede/Victoria vierde zaterdag avond Halloween. Daar begon het wel aan met een nederlaag. EFC'58 was met 2-3 te sterk.

Niet voor de eerste keer dit seizoen kende Ede/Victoria een slechte eerste helft. ,,Het is inderdaad een terugkomend verhaal. Geen idee hoe dat kan'', reageerde aanvoerder Geoffrey van de Kamp. De ploeg uit Ermelo kwam via Jorrick Priem en Jochem Dekker op 0-2.

Ook werd vlak voor rust Rameau Heerebout met rood uit het veld gestuurd. ,,Dat was een terechte kaart. Hij schopte een tegenstander. Een overtreding die niet op het voetbalveld thuishoort. Rameau heeft ook zijn excuses voor deze overtreding aangeboden.''

,,In een 3-4-2 opstelling was de tweede helft volledig voor ons. EFC kwam nog op 0-3 (Jochem Dekker). Wij wisten via Robert Ambroziak terug te komen tot 2-3. De eerste was uit een uittrap van Noah Suitela. Bij de tweede kopte ik een voorzet van Roderick Coleridge tegen de lat. Via een prachtige omhaal scoorde Robert uit de rebound.''

,,De gelijkmaker wilde niet vallen. Dus staan we weer met lege handen. Inderdaad zijn we inmiddels ook hekkensluiter. Maar we hebben de top zes gehad. Wij gaan zeker nog stijgen'', besluit Geoffrey van de Kamp, voordat hij zich weer in het feestgedruis stort.