Afbeelding
eigen foto

Actiedag CNS Juliana in Bennekom

7 november 2019 om 06:23 Onderwijs

BENNEKOM Het team van de CNS Julianaschool uit Bennekom heeft de vorige keren meegedaan aan de landelijke stakingen om het belang van goed onderwijs, een goede beloning en minder werkdruk daadkracht bij te zetten. Ook woensdag 6 november vonden zij dat weer van groot belang, maar deze keer heeft het team samen besloten om de ouders geen overlast te geven en de deuren van de school te openen.

Het was voor de Juliana kinderen echter geen normale schooldag. Er was een aangepast lesprogramma, waarbij ouders de leerkrachten werk uit handen hebben genomen door diverse workshops te geven, pannenkoeken voor de leerlingenlunch te verzorgen, een springkussen neer te zetten, de pleinwachten over te nemen en de leerkrachten een lunchpauze inclusief lunch aan te bieden.

Ook hingen in de vroege ochtend al diverse spandoeken rondom de school om deze actiedag kracht bij te zetten. De leerlingen hebben genoten van het langer buiten spelen, lekkers in de kleine pauze en interessante activiteiten tijdens de schooldag.

,,Al met al een geslaagde actiedag waarbij de slogan van de Juliana "Samen Sterk" goed waar werd gemaakt", aldus de school in een persbericht.

Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie