Werk & Koffie, inspiratie voor een nieuwe baan

8 november 2019 om 19:54 Activiteiten Deel je nieuws

Op vrijdagochtend 15 november a.s. ben je van harte welkom bij ‘Werk & Koffie’ bij Cultura in Ede. We bieden gratis en op een laagdrempelige manier plek aan iedereen die werk zoekt of zich op een nieuwe loopbaanstap oriënteert. Er is veel ruimte voor ontmoeting en inspiratie.

Het thema voor deze bijeenkomst is: Online netwerken met LinkedIn

Tijdens de bijeenkomst krijg je meer inzicht in hoe online netwerken via Social Media jou kan helpen in je zoektocht naar een nieuwe baan. We gaan actief aan de slag met een LinkedIn profiel. Je krijgt tips over het gebruik van LinkedIn en het opstellen van een duidelijk profiel, zodat recruiters of werkgevers jou ook kunnen vinden. Na afloop weet je hoe LinkedIn werkt en heb je een start gemaakt met het verbeteren of opstellen van je LinkedIn profiel. Neem een laptop mee, zodat je tijdens de bijeenkomst direct aan de slag kunt. Het is ook handig je CV mee te nemen.  

Aan het eind van de bijeenkomst is er de gelegenheid om individueel door te praten met Leindert Vogel, De Impact Recruiter of Geke Valkenburg, De Loopbaancoach. Het programma duurt van 09:45 uur tot 12:00 uur. De koffie/thee staat klaar vanaf 09:30 uur. Deelname aan de bijeenkomst is gratis, wel graag even aanmelden. Voor meer informatie en aanmelden kun je contact opnemen met Geke Valkenburg via e-mail: geke@deloopbaancoach.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie