Open Ondernemers Koffie over nieuwe belastingregels voor ondernemers

8 november 2019 om 20:56 Nieuws Deel je nieuws

Tijdens de komende Open Ondernemers Koffie Vallei en Nederveluwe neemt Bea van der Horst van DebCred ons mee in de wereld van de belastingen. Nooit leuk, want meestal betekent belasting betalen. Maar laten we positief beginnen, het invullen van uw belastingen hoeft niet enkel te betekenen dat u veel geld hoeft in te leveren. Er zijn bijvoorbeeld een aantal regelingen waar u als (startende) ondernemer uw voordeel mee kan doen. Zo is er bijvoorbeeld een startersaftrek en een kleine-ondernemersregeling. Over deze twee regelingen vertelt Bea van der Horst u alles op 19 november 2019 om 9:30 uur in Café de Dorpsherberg in Bennekom en zij informeert u ook over andere veranderingen voor zelfstandig ondernemers voor aankomend jaar.

Administratiekantoor DebCred is gespecialiseerd in het ondersteunen van kleine ondernemers. Wanneer het gaat om administratie, financiën en belastingen, nemen wij u het werk zo veel mogelijk uit handen, of ondersteunen u wanneer u ook een deel van het werk voor uw eigen rekening wilt nemen. Hoe u ook wilt werken, wij kijken graag hoe we samen met u tot een goede oplossing voor uw administratie kunnen komen.
DebCred richt zich vooral op het ondersteunen van kleine bedrijven. Dit kunnen allerlei soorten bedrijven zijn, zoals starters, profit- en non-profit organisaties, MKB’s, ZZP’ers en nationaal en internationaal georiënteerde bedrijven.

De deuren van de Dorpsherberg (Brinkstraat 4 in Bennekom) gaan om 9 uur voor ons open. De presentatie start rond 9:30 uur. Koffie en thee zijn voor eigen rekening. De Dorpsherberg zorgt, zoals altijd, weer voor wat lekkers bij de koffie. Wanneer er nog tijd is houden we ook een kort pitch rondje voor we nog gaan netwerken, zodat we even weten wie er allemaal aanwezig is.

 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie