overhandeging van het tenue
overhandeging van het tenue Saskia Cozijnsen

Fortissimo MO19-1 krijgt nieuwe uittenue van sponsor AV Elektrotechniek uit Ede.

9 november 2019 om 21:40 Voetbal Deel je nieuws

woensdag na de training was het dan zover. de meiden van de MO19-1 van Fortissimo kregen uit handen van Petra Vermeer hun geweldig mooie uittenue uitgereikt. Petra overhandigde symbolisch het tenue aan haar dochter Daphne die ook in dit super leuke team speelt.

Aan het begin van het seizoen was het maar krap aan met het aantal meiden in dit team en waren er serieuze twijfels over het voortbestaan van onze MO19-1 maar de meidenafdeling van Fortissimo wilde toch graag deze meiden laten voetballen dus zijn we gewoon gestart. Achteraf bleek dit de juiste keuze te zijn geweest omdat er steeds meer meiden bij kwamen en al snel kregen we een voltallig elftal met een super leuke groep voetbalmeiden.

Een leuke groep meiden, de juiste begeleiding en natuurlijk de fanatieke supporters niet te vergeten blijken de sleutel te zijn dat ook vaders en moeders met een eigen bedrijf deze meiden graag goed voor de dag zien komen. Zo hadden de meiden onlangs al een mooie trolley tas gekregen van Caroline (moeder van Marloes en eigenaresse van Fisq) was het woensdag dus Petra Vermeer die namens AV Elektrotechniek de meiden een geweldig cadeau gaf. Namens alle meiden maar zeker ook namens de meidenafdeling van Fortissimo willen wij de sponsors dan ook enorm bedanken voor hen gulle gebaar. Het lijken nu net echte professional voetballers met al die gave en mooie spullen.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie