De kerstkaart 2019, waarvan de volledige opbrengst ten goede komt aan het mooie werk van de Manege zonder Drempels.
De kerstkaart 2019, waarvan de volledige opbrengst ten goede komt aan het mooie werk van de Manege zonder Drempels. Lenette Brethouwer

Verkoopexpositie voor Manege zonder Drempels

11 november 2019 om 08:52 Kunst Deel je nieuws

Schildersclub Nellestein & Nellestein exposeert op 15 en 16 november 2019

De schildersclub Nellestein & Nellestein is weer heel actief om het mooie werk van de Manege zonder Drempels te steunen. Op 15 en 16 november 2019 organiseert deze club weer de jaarlijkse verkoopexpositie ten bate van de Manege zonder Drempels. Ook liggen de kerstkaarten naar een schilderstuk van Jopie en Mandy Nellestein in de winkels van Bennekom en wijde omgeving.

expositie

Het is altijd weer verrassend om te zien hoeveel schilderstalent bijeen komt in de schildersclub Nellestein & Nellestein. De verzamelde werken worden op 15 en 16 november geëxposeerd in de appartementen van de Manege zonder Drempels. De prachtige werken, o.a.  van wild in de natuur in de omgeving van Ede, worden tijdens de expositie verkocht.  Ook is er weer een bijzonder mooi kunstwerk van Mandy Nellestein, dat per opbod wordt verkocht.

Door te kopen steunt u de Manege zonder Drempels. Tijdens de expositie is het ook heel gezellig in de Manege. En zijn er allerlei leuke cadeauartikelen en heerlijke oliebollen te koop.

Als slotattractie komt Sinterklaas zaterdagmiddag om ongeveer kwart over vier, samen met een heleboel vrolijke muziekpieten. Het wordt dan weer een dolle boel in de binnenruimte van de Manege. Vooral voor kinderen  een groot festijn.

De opening van de expositie zal op vrijdag 15 november om 15.00 uur worden verricht door Peter van den Hout, bekend als presentator van de Schatgraver van TV Gelderland.

kerstkaarten

We zijn het al vele jaren gewend, de mooie en sfeervolle kerstkaarten van de Manege zonder Drempels, naar het ontwerp van Jopie en Mandy Nellestein.

Het drukwerk wordt verzorgd door drukkerij Modern uit Bennekom. Een groot aantal winkels in Bennekom en de wijde omgeving verkoopt de kaarten. Het ontwerp, het drukwerk en de verkoop van de kaarten wordt geheel belangeloos verzorgd, zodat ook de opbrengst van de kerstkaarten volledig ten goede komt aan de Manege zonder Drempels.

De kaarten kosten € 1,20 per stuk en een pakje van vijf verschillende kaarten kost €5,-.

Het adres van de Manege zonder Drempels is: Bovenbuurtweg 50A, 6721 MN Bennekom.

De openingstijden van de expositie zijn:

Vrijdag   15 november van 15.00 tot 21.00 uur

Zaterdag  16  november van 10.00 tot 17.00 uur

De toegang is gratis

 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie