Afbeelding
Kledingreparatie Top Tailor
De Specialist

'Snel klaar en perfect gedaan'

13 november 2019 om 13:41 Zakelijk

EDE Kledingreparatie Top Tailor is van meerdere markten thuis. Natuurlijk is de zaak van Farid en Ella op de eerste plaats de plek voor kledingherstel, stomerij en gordijnenservice.

EIGEN ZAAK In Afghanistan was Farid een bekende kleermaker, had daar een eigen kledingzaak en maakte daarnaast ook maatkleding. Daar heeft hij het vak geleerd en heeft inmiddels al meer dan 25 jaar ervaring.

Sinds kort beschikken Farid en Ella over een groot assortiment fournituren. Omdat de vraag naar ritssluitingen en garens steeds meer toeneemt, hebben ze stap voor stap de collectie steeds meer uitgebreid. Farid: ,,Ritssluitingen, garen of knopen zijn in mijn atelier volop verkrijgbaar. Kom gerust binnen en vraag ernaar. Ik beschik inmiddels over een groot assortiment. Als je iets speciaals zoekt, zorg ik ervoor dat het snel in huis is." Kledingreparatie Top Tailor werkt uitsluitend met topkwaliteit, benadrukken Farid en Ella.

LAT LIGT HOOG Ella: ,,Wij willen veel mensen snel helpen en bij elke klant ligt de lat hoog. Van 'onzichtbaar' herstellen tot exact de juiste garen of ritsen bij een kledingstuk zoeken. Wij nemen er geen genoegen mee als de kleur van een garen of ritsen in de buurt van het origineel komt. Wij gaan altijd een stapje verder." Farid en Ella weten het: niemand houdt van wachten: ,,Wij maken uw broek binnen een uur op maat. Wij hebben ervaring met de verwerking van allerlei stoffen dus ook leer, suède en bont."

REINIGING ,,We zijn ook specialist in reiniging van uw kledingstukken zoals dekbedden in alle soorten en maten. Van een waterbedovertrek, matrashoezen, dekens, bankhoezen, vloerkleden, gordijnen, jassen, suède, bruidsjurken, kostuums, overhemden, mantels enzovoorts. Dit doen we niet alleen voor particulieren maar ook voor (mode)winkels en bedrijven tegen een aanvaardbare prijs."

NAAIMACHINES Is uw naaimachine kapot? ,,Wij repareren en herstellen de naaimachine voor u. Kom gerust binnen, pak de telefoon of mail even, dan helpen wij u." Farid: ,,Mocht u interesse hebben in kleding of gordijnen op maat maken wij op verzoek graag een prijsopgaaf. Informeer ook naar onze speciale bedrijfstarieven voor het maken van bedrijfskleding of het stomen van bedrijfskleding."

Kledingreparatie Top Tailor heeft nog een nieuwtje: ,,Vanaf begin december zijn wij ook breng- en afhaalpunt van DHL. U kunt dan gelijk bestelde kleding even passen en geven we advies over vermaken (inkorten, innemen, langer maken). Of bekijk onze onze uitgebreide collectie ritssluitingen, garen en knopen. Van harte welkom in onze winkel."

Dit artikel wordt u aangeboden door Kledingreparatie Top Tailer, Molenstraat 23, 6711 AW Ede, tel. 06-18201645. Kijk hier voor meer informatie.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie