Gerry's verslag van haar reis naar Israël eerder dit jaar
Gerry's verslag van haar reis naar Israël eerder dit jaar Ed van Seters

Feestelijke producten uit Israël

14 november 2019 om 11:01 Religie Deel je nieuws

Op dinsdag 26 november van 10.00 –21.00 uur is er weer een OPEN HUIS bij IPC-consulente Gerry van Seters thuis op de Saffierstraat 12 in Ede-centrum. Onder het genot van een kopje koffie of thee met een stukje Israëlisch gebak kunt u opnames zien van haar laatste reis naar Israël. In maart dit jaar bezocht zij nog meerdere producenten.

Gerry is een gemotiveerde vrijwilligster, met gedegen kennis van de producten en met een grote liefde voor Israël. Zij heeft normaal een assortiment artikelen op voorraad, maar deze dinsdag staat het meeste uitgestald in haar woonkamer. Uiteraard zijn er weer de bekende producten, zoals de uitstekende Israëlische wijnen. Dit is een goede gelegenheid om een prachtige wijn voor de feestdagen uit te zoeken.  

 

Zoekt u originele cadeaus, dan moet u zeker komen kijken. Een echte cadeautip zijn de sfeervolle waxinelichthouders gemaakt van olijfhout. Of prachtige verzorgingsproducten op basis van modder en mineralen uit de Dode Zee en exclusieve mediterrane producten voor een perfecte maaltijd. Volop hartverwarmende cadeaus voor al je vrienden, familie en zakenrelaties.
 

Iedereen is op 26 november van harte welkom bij Gerry van Seters, de IPC-consulente in Ede-centrum . Naast dit OPEN HUIS bent u ook op andere dagen, na telefonische afspraak (tel. 650692) welkom op de Saffierstraat 12.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie