Afbeelding
Gemeente Ede

Gemeente verrast Edese ondernemers met taart

15 november 2019 om 13:49 Zakelijk

EDE De gemeente Ede heeft vrijdag acht Edese ondernemers verrast met taart. Dat gebeurde tijdens een bijeenkomst met Willemien Vreugdenhil, wethouder Economie, in het kader van de Dag van de Ondernemer.

De provincie Gelderland kreeg van het Europees Comité van de Regio's de European Entrepreneurial Region (EER) Award. EER is een Europese erkenning voor het ondernemersklimaat in heel Gelderland. Als dank daarvoor deelt de provincie Gelderland taart uit aan de ondernemers in verschillende Gelderse steden, die Gelderland hebben geholpen met het winnen van deze prijs.

ESSENTIEEL Gemeente Ede koos ervoor om de taart uit te reiken aan de voorzitters van netwerkorganisaties BIZ en het Business Netwerk International (BNI), chapter Ede. ,,Deze professionele lokale netwerken werken optimaal samen in het kader van 'geven loont'', aldus wethouder Willemien Vreugdenhil. ,,Als gemeente Ede vinden we dat een goed georganiseerd zakelijk platform of netwerkorganisatie een belangrijke spil vormt voor de economische en sociale ontwikkeling van onze regio. Het samenwerken van bedrijven is essentieel voor een gezonde en stabiele groei. BNI en BIZ blinken uit in samenwerking. Op deze Dag van de Ondernemer is het extra mooi om jullie hiervoor te bedanken, en met jullie alle Edese ondernemers."

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie