Cor Bakker ontvangt de cheque
Cor Bakker ontvangt de cheque Vier het Leven

VriendenLoterij steunt Vier het Leven

27 februari 2018 om 11:09 lokaal Deel je nieuws

Op het Goed Geld Gala 2018 is bekend gemaakt dat Vier het Leven voor de komende vijf jaar een van de vaste goede doelen zal zijn van de VriendenLoterij.

Pianist, componist, orkestleider en ambassadeur van Vier het Leven Cor Bakker ontving uit handen van Wolter Kroes een mooie cheque. Dankzij de deelnemers van de VriendenLoterij kunnen vrijwilligers van Vier het Leven nog meer ouderen mee uit nemen.

Stichting Vier het Leven maakt het mogelijk voor ouderen die niet graag alleen op stap kunnen of willen gaan om te genieten van culturele activiteiten. Zij worden thuis opgehaald door een gastheer of gastvrouw van Vier en Leven en samen met andere gasten gaan zij gezellig naar de bioscoop, een concert, een theatervoorstelling of naar een museum. De deelnemers genieten van een drankje vooraf en in de pauze en van elkaars gezelschap. Na afloop worden ze weer veilig thuisgebracht.

Ook in de regio Ede/Veenendaal is Vier het Leven actief. Voor meer informatie en hoe u zich (kosteloos) kunt aanmelden leest u op de website www.4hetleven.nl of bel 035-5245156.

 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie