Zwarte Piet bij Toko Neba
Zwarte Piet bij Toko Neba Annemarie Rulos-van den Berg

Unieke kado's bij Toko Neba

19 november 2019 om 11:12 Evenementen Deel je nieuws

Vrijdag 29 en zaterdag 30 November is het weer Super-Sale bij Toko Neba! Unieke, fairtrade kado's uit Indonesië voor jong en oud. Voor jong en oud, voor ieder wat wils en alleen vrijdag en zaterdag met korting op het hele assortiment. Kortingen lopen op tot 50% en het mooiste; De volledige opbrengst gaat naar kinderprojecten in Indonesië. Met je aankoop heb je dus niet alleen een uniek, handgemaakt kado in handen maar help je ook kansarme kinderen die worden gesteund door de edesche stichting Child Support Indonesia.

Het "winkeltje" Toko Neba; Voor u & voor een ander..

Het "winkeltje" aan de Stationsweg bestaat inmiddels al vele jaren.  Jaren geleden is het opgericht door de familie van den Berg met als specifiek doel geld in te zamelen voor kinderprojecten in Indonesië. En hoewel het nog steeds in de volksmond "het winkeltje" wordt genoemd, klein is het zeker niet meer! In de verschillende ruimtes, maar liefst 5 binnenruimtes en nog een aantal show-terrassen, vind je de grootste collectie Indonesisch handwerk van Nederland.  Maar, hoewel "het winkeltje" dus is uitgegroeid tot een zaak van formaat is 1 ding zeker hetzelfde gebleven; De volledige opbrengst van alle verkopen gaat naar de kinderprojecten in Indonesië. Toko Neba wordt dan ook volledig gerund door vrijwilligers.

Voor ieder wat wils van traditioneel tot modern

Alle artikelen bij Toko Neba worden in Indonesië handgemaakt. De collectie bevat zeker specifiek Indonesische artikelen zoals bijvoorbeeld batik sarongs en wayangpoppen bijvoorbeeld, maar ook vooral maar ook vooral decoratieartikelen en gebruiksvoorwerpen die prima passen in de moderne huishoudens.

Boeddha-beelden, houtsnijwerk, stenen en bronzen beelden maken deel uit van onze collectie. Maar ook decoratie- en gebruiksartikelen zoals spiegels, lampen, waxine-houders, spaarpotten en dromenvangers zijn bijvoorbeeld  aanwezig in de winkel.

Fairtrade

Natuurlijk is er bij het inkopen van de producten veel aandacht voor de kwaliteit. Maar, Toko Neba vindt het ook heel belangrijk dat de makers en kleine verkopers een eerlijke prijs krijgen voor hun producten. Jaarlijks wordt er ingekocht op Java en op  Bali. Alle producten zijn dus Fairtrade. Daarnaast gaat, zoals eerder vermeld,  de hele opbrengst van de verkoop van de naar projecten voor kansarme kinderen in Indonesie.

Sint & Santa Super Sale - Nu ook open op koopavond!

Vrijdag 29 november en zaterdag 30 november is het dus weer de jaarlijkse Super Sale bij Toko Neba. Hét moment om sinterklaas- en kerstkadoos in te slaan dus! Met korting op alles oplopend tot 50% is dat natuurlijk heel aantrekkelijk en je steunt er ook nog eens kinderprojecten in Indonesië mee! Je bent van harte welkom op vrijdag 29 november van 10.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 30 november van 10.00 tot 17.00 uur. Of natuurlijk op een andere dag van dinsdag tot en met zaterdag want Toko Neba is natuurlijk gewoon het hele jaar geopend.

 

Toko Neba | Stationsweg 56 | 6711PT Ede

http://www.tokoneba.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie