Het team van Wilhelm Makelaars: ,,Met een Buitenstate koop je vrijheid.
Het team van Wilhelm Makelaars: ,,Met een Buitenstate koop je vrijheid." (foto: Arjan van Bruggen) Arjan van Bruggen
Advertorial

Wilhelm Makelaar bij Buitenstate

20 november 2019 om 17:01 Zakelijk

EDE ,,Met een Buitenstate koop je vrijheid", zegt Maurijn van den Berg, makelaar bij Wilhelm Makelaars in Ede. Wilhelm Makelaars in Ede is de 21ste organisatie en de 38ste vestiging die zich aansloot bij het landelijk netwerk van Buitenstate Makelaars.

Wilhelm Makelaars in Ede is een mooi familiebedrijf. Oprichter Bernd Wilhelm startte in de jaren '80 met de makelaardij. Inmiddels hebben zijn dochter Jeanette en haar man Maurijn van den Berg de dagelijkse leiding in handen. Naast dit echtpaar bestaat de organisatie uit makelaar Marja van de Kamp en commercieel medewerkers Els Veldhuizen-Breunissen en Anniek van der Mijl. Een hecht team met een inmiddels decennialange ervaring op de woningmarkt in Ede en omstreken.

PAARDENOBJECTEN Het echtpaar heeft zelf paarden en Jeanette rijdt op het hoogste (internationale) niveau endurance wedstrijden. Hiermee heeft het stel tevens zeer veel affiniteit met paarden. Zo weten zij wat paardenliefhebbers belangrijk vinden en spreken zij dezelfde taal. Maurijn, als marketingspecialist, ziet binnen Buitenstate niet alleen op het gebied van marketing, maar zeker ook op het gebied van paardenobjecten mogelijkheden.

VERZAMELPUNT ,,Buitenstate heeft originele marketingacties, een eigen magazine, een database met ruim 20.000 zoekers en een fantastische website waarop je uitgebreid kan filteren. Op paardenobjecten bijvoorbeeld, die we hier in de buurt regelmatig verkopen, kan op details gezocht worden. Zo kan een koper vooraf precies selecteren op bijvoorbeeld stallen en (buiten)bak. Met gemiddeld tweehonderd te koop staande paardenobjecten is Buitenstate.nl het grootste verzamelpunt voor vastgoed voor paardenliefhebbers in Nederland."

Voor Wilhelm Makelaars is aansluiting bij Buitenstate en een landelijk dekkend netwerk een grote stap voorwaarts. ,,Nu kunnen we onze klanten nog meer onderscheidende diensten bieden. Ook hopen we de paardenliefhebbers, zowel (ver-)kopers als zoekers voor paardenobjecten via Buitenstate beter te kunnen bereiken en te bedienen."

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie