Op de foto links Roos Scherrenburg.
Op de foto links Roos Scherrenburg. Theo Beumer

Drie DVO-spelers geselecteerd voor talent TeamNL

20 november 2019 om 22:25 Korfbal

BENNEKOM Bondscoach Kees Vlietstra heeft de selectie van Talent TeamNL Korfbal voor de komende Korfbal Challenge bekendgemaakt. Na het behalen van de Europese titel, vorige maand in Tsjechië, werkt Vlietstra met een nieuwe groep toe naar het IKF U21 World Korfball Championship 2020.

Dit WK U21 wordt van 11 tot en met 18 juli 2020 gespeeld in Taiwan. Op de Korfbal Challenge speelt Talent TeamNL Korfbal op vrijdagavond 27 december het openingsduel tegen China. In de selectie U 21 voor de Korfbal Challenge zitten een drietal DVO spelers: Renée van Ginkel, Roos Scherrenburg en Daan Dijkstra.

Bondscoach Wim Scholtmeijer maakt begin december de selectie van TeamNL Korfbal voor de Korfbal Challenge bekend. Traditiegetrouw speelt Oranje zonder de spelers, die al met hun club deelnemen aan het toernooi. Zij worden vervangen door spelers van andere clubs. TeamNL Korfbal is na de winst van de wereldtitel in augustus in voorbereiding op het IKF European Korfball Championship 2020, van 2 tot en met 7 november 2020 in België.

De Korfbal Challenge (27-30 december) telt vier dagen lang topkorfbal in alle leeftijdscategorieën en daarnaast verschillende side-events zoals de TeamNL Fandag, de Jeugd Challenge en de clinic G-Korfbal. 

Bron: www.korfbal.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie