Afbeelding
Jeroen van der Veer

Man (28) zwaargewond na mishandeling in Ede

23 november 2019 om 11:50 Overig

EDE Een man van 28 uit Ede ligt sinds dinsdag 19 november in het ziekenhuis nadat hij zwaar is mishandeld. De mishandeling vond plaats op de Gasperisingel. Wat er zich precies heeft afgespeeld is op dit moment niet duidelijk.

Agenten krijgen dinsdag een melding van een vechtpartij. Het slachtoffer is daarbij gewond geraakt en wordt direct naar de intensive care van het ziekenhuis gebracht. Sinds dinsdag onderzoekt de politie deze zaak. Na het incident is een zwarte auto van de plaats delict weggereden. De politie komt graag in  contact met de bestuurder van deze zwarte auto. 

De afgelopen dagen is met verschillende getuigen gesproken. Ook zijn verschillende camerabeelden bekeken. Toch komt het onderzoeksteam graag in contact met mensen die mogelijk meer weten over deze zaak, maar nog niet gesproken hebben met de politie. Diverse camerabeelden uit de buurt zijn bekeken, mogelijk dat er nog meer camera's in de buurt van de Gasperisingel zijn waarvan de beelden nog niet gedeeld zijn. Die kunnen alsnog gedeeld worden via deze link.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie