Afbeelding
BDUmedia

Veenendaal koploper na duidelijke overwinning

24 november 2019 om 11:56 Voetbal

VEENENDAAL Na de 4-1 overwinning op VVOP is Veenendaal de nieuwe koploper in de derde klasse. De ploeg van Habib al Mohsinawi was de baas over de bezoekers en won verdiend met duidelijke cijfers. ,,We mogen genieten van de nummer 1-positie, maar we moeten bescheidden blijven."

door Jeroen van der Veer

Na een tamelijk saaie eerste helft kwam het spektakel in het tweede bedrijf. Gert Jan Snijders, sinds vier weken weer basisspeler, bekroonde het vertrouwen van de trainer met de 1-0 en 2-0. ,,Mooi dat hij zo ermee omgaat", aldus Al Mohsinawi. ,,Hij was vandaag belangrijk voor ons."

Een wonderschone treffer van Alfred van Doorn zorgde voor de 3-0. ,,De 3-1, uit een corner, voelt voor mij niet lekker. Ik ben een trainer die daar echt van kan balen en dat ga ik ook nog wel even met de jongens bespreken."

Spannend werd de wedstrijd door een treffer van Mohammed Hassan Ali niet en staat Veenendaal na dit weekend bovenaan de ranglijst. 

EdeStad.nl wil de volgers van het Edese voetbal nog beter informeren over de competities waarin clubs uit de gemeente Ede actief zijn. Om die reden selecteert de redactie elk weekend enkele wedstrijdverslagen van voetbalclubs uit de regio. Het gaat om artikelen over clubs die in een competitie actief zijn bij een of meer clubs uit de gemeente Ede.
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie