...

Doelpuntrijk gelijkspel bij EZC '84 – Barneveld

24 november 2019 om 12:35 Voetbal

BARNEVELD Bij Barneveld was de selectie weer bijna compleet en dat was in het veld te merken. Tegen het fysiek sterke EZC probeerde Barneveld voetballend tot resultaat te komen. Toch liep Barneveld al in de 5e minuut tegen een 1-0 achterstand op door een doelpunt van Daniël Draaijer. De domper werd echter goed verwerkt, want vijf minuten later lag de gelijkmaker al achter de EZC- goalie, die een vrije trap van Iloy Cislo verkeerd beoordeelde. De van de lat terug stuitende bal werd door Coen Fieret op de arm van een verdediger geschoten, waarna Adem Sanli de strafschop benutte; 1-1. EZC werd in de verdediging gedrukt, maar counterde door Patrick Krijgsman naar een 2-1 voorsprong. Een aanvallend Barneveld wist in de 35e minuut weer op gelijke hoogte te komen. Coen Fieret kopte een vrije trap van Iloy Cislo onhoudbaar binnen; 2-2.

In de gelijk opgaande tweede helft kwam EZC in de 56e minuut door een fout van doelman Kevin Westra weer op voorsprong; 3-2. Barneveld kreeg daarna de beste kansen, maar met goede reddingen wist de EZC doelman zijn doel tot de 87e minuut schoon te houden. Een vrije trap van Iloy Cislo belandde op de paal en Elroy Ecksteen schoot in de rebound raak; 3-3.

EdeStad.nl wil de volgers van het Edese voetbal nog beter informeren over de competities waarin clubs uit de gemeente Ede actief zijn. Om die reden selecteert de redactie elk weekend enkele wedstrijdverslagen van voetbalclubs uit de regio. Het gaat om artikelen over clubs die in een competitie actief zijn bij een of meer clubs uit de gemeente Ede.