Afbeelding
112Heuvelrug.nl

Klas op verkeersles; juf krijgt les van agent

25 november 2019 om 19:47 Onderwijs

EDE Een onaangename verrassing voor een juffrouw van een Edese klas. Samen met de kinderen van haar groep 3 was ze bezig met een verkeersles toen ze een lesje kreeg van wijkagent Gerben Algra.

,,In mijn dienst kwam ik wat jongens en meiden tegen van een groep 3. Ze waren op verkeersles. De juf had verteld dat ze wel mochten lopen op een pad voorzien van een rond bord met een fiets erop. Nou, die jongens en meiden wisten meteen dat de juf het fout had", aldus Algra.

,,Ook werd me nog even verteld wat boeven nu precies waren. Dat was best makkelijk, want dat waren gewoon mensen die jaloers waren op de spullen van een ander maar geen geld hadden die te kopen, aldus deze jonge burgers."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Na een vrij weekend weer lekker de wijken in geweest. Helaas viel mijn oog al snel op de rommel die achtergelaten was in het parkje aan de Waterloweg. Gemeente in kennis gesteld met de vraag of zij het zsm konden opruimen. Om elf uur naar een overleg geweest met de gemeente om overlastgevende jeugd te bespreken. In de middag contact gehad met een meldster die tevens in de VVE zit van een wooncomplex. Gegevens uitgewisseld en afspraken gemaakt over een overlastgevende bewoner in het complex. Kwam nog wat jongens en meiden tegen van een groep 3. Waren op verkeersles. De juf had verteld dat ze wel mochten lopen op een pad voorzien van een rond bord met een fiets erop. Nou die jongens en meiden wisten meteen dat de juf het fout had. Ook werd me nog even verteld wat boeven nu precies waren. Was best makkelijk want dat waren gewoon mensen die jaloers waren op de spullen van een ander maar geen geld hadden die te kopen, aldus deze jonge burgers. Dienst afgesloten met een melding van vuurwerkoverlast icm vernieling op de Soembalaan. Samen met de noodhulpeenheid ter plaatse een groepje jeugd aangetroffen. Namen genoteerd, vuurwerk bleek niet verboden te zijn. Wel de rommel laten opruimen en hen duidelijk de regels uitgelegd bij de voetbalkooi. #Ede #Politie #Wijkagent #basisschool #verkeersles #jeugd #overleg #VVE #overlast #woonoverlast

A post shared by Gerben Algra (@wijkagent_gerben_ede_west) on

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie