Afbeelding
Bij de Toren Eten & Drinken

Bij de Toren Eten & Drinken beste lunchroom van Ede en Gelderland

27 november 2019 om 16:02 Overig

EDE Lunchroom Bij de Toren Eten & Drinken aan de Grotestraat in Ede is door de gasten uitgeroepen tot horecazaak van Ede en ook van Gelderland. De ‘lunchroom plus’, zoals eigenaar Arno Kleijer zijn lunchroom met avondkaart op vrijdag noemt, is nu nog in de strijd om beste horecagelegenheid van Nederland te worden. ,,Maar eerlijk gezegd is de ambitie om die prijs in de wacht te slepen niet heel groot’’, deelt Kleijer daags na het winnen van de titel zijn gevoel.

Ted Walker

FLYER Het was begin oktober toen Arno Kleijer te horen kreeg dat hij en zijn team met en nog vier andere gelegenheden genomineerd was om de beste lunchroom van Ede en mogelijk daarna van Gelderland te worden. ,,Of we daar aan mee wilden doen. ‘Ja natuurlijk’ was het antwoord. We hebben vervolgens een flyer laten maken en onze gasten geïnformeerd over het feit dat zij op ons konden stemmen. En dat heeft men massaal gedaan. We kregen in een maand tijd meer dan 500 stemmen en bijbehorende reviews en kwamen op een prachtig eindcijfer van 9.26 uit. Het mooie van het systeem was dat mensen ook konden schrijven wat ze vonden van de gezelligheid, het personeel en de kwaliteit van het eten en drinken. Transparanter kan bijna niet.’’

DANK Het is juist dat, wat Kleijer raakt. ,,Ik ben trots en dankbaar. Trots op het team dat om mij heen staat en iedere dag weer de drive heeft om mensen puur te laten genieten van sfeer, streekproducten van een kwalitatief moment met elkaar of voor zichzelf. Trots op Ede, op ons centrum. We doen het. Met elkaar. Ede leeft, het centrum leeft. Dat blijkt. Niet in de laatste plaats ben ik trots en dankbaar voor mijn vrouw en mijn dochter. De krachten achter de man die vooraan lijkt te staan. Lijkt, want uiteindelijk zijn het deze mensen die het licht laten schijnen en de warme uitstralen. En met elkaar zijn we die gelegenheid waar mensen kunnen genieten van puur en lekker eten en drinken. Dat dit nu ook nog eens op deze wijze erkend wordt maakt mij een rijk en gelukkig mens en maakt dat ik maar met één woord wil afsluiten; Dank!’’, aldus Arno Kleijer.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie