Afbeelding
Politie Oost-Nederland

Bewoonster betrapt inbreker, politie zoekt getuigen

28 november 2019 om 07:47 Inbraak

EDE De politie zoekt getuigen van een woninginbraak in Ede. De inbraak is gepleegd op dinsdag 26 november omstreeks 19.30 uur bij een woning aan de Singel in Ede. ,,De bewoonster was op dat moment thuis en hoorde gestommel. Zij ging kijken en trof de verdachte bij haar woning aan. Zij heeft de verdachte aangesproken en daarop is de verdachte direct weggerend, helaas met de buit die hij vanuit de woning had meegenomen. Er is nog een bericht gedeeld in de buurtpreventie WhatsApp-groep, maar helaas is de verdachte niet meer aangetroffen", meldt wijkagent Gerben Algra op Instagram. 

Mensen die informatie willen doorgeven kunnen contact opnemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Getuigenoproep #Woninginbraak Op 26 november 2019 omstreeks 19:30 uur vond er een woninginbraak plaats aan de Singel in #Ede. De bewoonster was op dat moment thuis en hoorde gestommel. Zij ging kijken en trof de verdachte bij haar woning aan. Zij heeft de verdachte aangesproken en daarop is de verdachte direct weggerend, helaas met de buit die hij vanuit de woning had meegenomen. Er is nog een bericht gedeeld in de buurtpreventie Whatsapp groep maar helaas is de verdachte niet meer aangetroffen. Heeft u informatie, heeft u iets gezien? Alle info kan helpen. U kunt dit melden aan mij via een privé bericht, via #09008844 of anoniem via #MeldMisdaad#Anoniem #08007000. Vanochtend heb ik een uitgebreid #buurtonderzoek verricht en nog gesproken met deze geschrokken bewoonster.

Een bericht gedeeld door Gerben Algra (@wijkagent_gerben_ede_west) op

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie