Afbeelding
Wim Spelt

Elias Helms en Nino Stormink winnen eindejaartoernooi bedrijfstafeltennis

29 november 2019 om 20:41 Tafeltennis

EDE Traditiegetrouw is de laatste speelavond van de bedrijfstafeltenniscompetitie, mogelijk gemaakt door TTV.BIT.NL en Edestad.nl een individueel eindejaartoernooi.

Het deelnemersveld dat afgelopen donderdagavond aan de start verscheen mocht er zijn. De immer goed regelende en organiserende competitieleider Peter Groen had de deelnemers verdeeld in twee categorieën.  

In de ene categorie de toppers, vaak spelers die ook in de landelijke tafeltennisbond arena verschenen. In de andere poules, de deelnemers die als recreant, vaak echt voor hun plezier een balletje slaan. De formule blijkt jaar in, jaar uit succesvol te zijn. Mede omdat de deelnemers voor hun bedrijf of vereniging ook de super begeerde Bedrijvenbokaal kunnen bemachtigen. En daarvoor mochten ook TTV.BIT.NL sponsoren deelnemers inschrijven, waar gelukkig ruimschoots gebruik van werd gemaakt.

Aan het toernooi deden uiteindelijk zestig tafeltennissers van allerlei niveau mee.

Verdeeld in poules van 6 of 7 personen werd er veel strijd geleverd. Daarna volgden nog kwartfinales, halve finales en uiteindelijk finales voor zowel gevorderden als de recreatieve spelers.

De bedrijvenbokaal werd net als de vorige editie een prooi voor het team van Massagepraktijk De Cirkel - Ede. Opvallend was dat van dit team vrijwel iedereen op deze slotavond present was. Daarmee niet alleen de sponsor Anne Tjallema behagende, maar vooral uit dank voor de goede organisatie van het TTV.BIT.NL team, bestaande uit Arjen de Boer, Wim Spelt en Peter Groen.

FINALES Bij de recreanten ging de finale tussen Rob de Pater (De Cirkel) en Elias Helms (Wurms Logistiek) (foto 2). Na een spannende strijd ging de hoofdprijs naar Wurms speler Elias Helms.

De eindstrijd bij de gevorderden ging tussen Nino Stormink (BIT.NL) (foto 1) en Bao Nquygen (Spelt Financiële Adviseurs).

Stormink, hoofdklasse niveau, bewees zijn talent. De zeker niet te onderschatten TTV.BIT.NL speler, nu uitkomende voor Spelt, werd naar het tweede plan verwezen. Nino Stormink mocht naast de hoofdprijs, ook een record mee naar huis nemen. Hij verloor de gehele finale avond geen set.

Uiteindelijk werd de eindstand bij de gevorderden: 1. Nino Stormink, 2. Bao Nguygen. 3. Gedeeld Ton Sandbrink (BIT.NL) en Tom Hanegraaf.

Recreanten: 1. Elias Helms (Wurms Logistiek), 2. Rob de Pater (Massagepraktijk De Cirkel – Ede). Gedeeld derde: Henk Elzinga en Henri Hessing (Massagepraktijk De Cirkel – Ede).

Bedrijven Bokaal: 1. Massagepraktijk De Cirkel – Ede.(foto 3) 2. Uw Pian0. 3. BIT.NL.

Er werd achteraf nog ruim nagekaart over de zeer geslaagde avond.

Medio januari 2020 staat de volgende editie van de competitie bedrijfstafeltennis weer op het programma.

Teams die mee willen doen kunnen zich aanmelden per mail: bedrijfscomp.bit@gmail.com

Aanmelden voor 1 januari 2020. Vol is Vol.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie