gezellige drukte bij de kerstmarkt vorig jaar
gezellige drukte bij de kerstmarkt vorig jaar Arie van Hensbergen

kerstmarkt in goede aardewoensdagmiddag 11 december

30 november 2019 om 11:28 Evenementen Deel je nieuws

Op woensdagmiddag 11 december 2019 van 14.00 uur tot 18.00 uur organiseert dagactiviteitencentrum In Goede Aarde voor al weer de 7e keer een leuke kerstmarkt.  

De kerstmarkt is zowel binnen als overdekt buiten op de Doesburger molenweg 8 in Ede.

Op deze markt kunt u weer van alles vinden om uw kerst- en winterdagen nog gezelliger te maken. U vindt er alles wat met winter, lekker eten en de kerst te maken heeft. In Goede Aarde zelf staat niet alleen met een stand waar koffie/thee, warme chocolademelk, glühwein en erwtensoep tegen betaling verkrijgbaar is, maar ook met leuke winter- en kerstdecoraties. De deelnemers hebben zoals gewoonlijk geholpen met het maken van de heerlijke erwtensoep en hard gewerkt om mooie en lekkere producten te maken. Er zullen zeker veel deelnemers aanwezig zijn om te helpen op onze kerstmarkt of gewoon om lekker te genieten.

Naast de eigen stands zijn er kramen met zelfgemaakte winter- en kerstartikelen en zelfgemaakte kaarsen. Verder corn dollies zoals kaarsjes en kerstboomhangers gemaakt van stro. Fotokaarten, leuke cadeautjes van hout en beton.

Natuurlijk zijn er ook kraampjes voor de inwendige mens zoals chocolade fudge, koekjes, cupcakes en cookie dough bonbons. Verder kunt u er terecht voor streekproducten en heerlijke nootjes.  En ook dit jaar worden de kniepertjes weer versgebakken met behulp van één van de deelnemers van In Goede Aarde.

Verder zijn er een aantal nieuwe deelnemers aan de markt met keramiek en mozaïek, sieraden en zelfgemaakte mokken. Ook kunt u zien hoe een mand of bijenkorf wordt gevlochten.

De kerstsfeer wordt versterkt door het geluid van een midwinterhoorn en het vuur van de vuurkorven waar u zich aan kunt warmen.

Op de website www.ingoedeaarde-ede.nl kunt u de laatste informatie vinden.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie