Afbeelding
Theo Beumer

Blauw Geel '55 verliest doelpuntrijke wedstrijd

30 november 2019 om 18:44 Voetbal

EDE Blauw Geel '55 heeft op eigen veld een 3-5 nederlaag geleden tegen AGOVV.  

Eip Janssen

,,Ik ben er nog niet uit hoe dit heeft kunnen gebeuren. Misschien wel vijftien kansen laten liggen. Zij (AGOVV) komen drie keer bij ons voor het doel en de 0-3 ruststand is een feit", opende assistent-trainer Robert van den Ham.

Hij verving even zijn hoofdtrainer David Wagensveld. ,,Die zit erdoorheen. Heeft even andere dingen aan zijn hoofd", was de verklaring.

Armon Veeneman, Maikel van der wijk en Marco Bosz waren de Apeldoornse schutters.

,,Bij ons liep het best aardig, maar zodra het vijandelijke doel werd bereikt was het over. We hadden toch steeds de idee het kan nog. Maar dan moest wel alles mee zitten. En dat was zeker niet het geval. Drie afgekeurde doelpunten waarvan er zeker twee in mijn ogen geldig waren", baalde de assistent-trainer.

Hij zag de Apeldoorners uitlopen naar 0-4 (Maikel van der Wijk).

,,Vanaf ongeveer minuut zeventig ging het plotseling lopen. Romin Ahmadi scoorde een zuivere hattrick: 3-4. Dan ga je alles of niets spelen. De 4-4 lag op de schoon. Maar in de counter werden we verrast. Niet door de tegenstander maar door de scheidsrechter. Richard Meurs werd onderuit gelopen en waar wij een vrije trap verwachten, wees de arbiter na de 3-5 naar het midden. Dat kon er ook nog wel bij", besloot een teleurgestelde Robert van den Ham.

Blauw Geel '55 neemt met veertien punten een middenmoot positie in. De komende derby's tegen Otterlo en Advendo '57 zullen moeten uitwijzen of de Edenaren nog een rol van betekenis gaan spelen.

  

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie