Afbeelding
Ted Walker

Persoonlijke fouten nekken Lunteren

30 november 2019 om 19:37 Voetbal

LUNTEREN Lunteren verloor met 4-0 van De Merino's. ,,Vooral persoonlijke fouten hebben ons opgebroken'', meende trainer Dennis van den Berg.

Die zag dat Lunteren de nummer drie van de ranglijst de eerste helft redelijk kon bijhouden. ,,Wij speelden één op één. Omdat Victor van den Bor een keer niet met zijn man meeliep, wist De Merino's op 1-0 (Aron de Koning) te komen. Wijzelf wisten weinig te creëren, maar maakten hen het wel zo lastig mogelijk.''

,,Het eerste kwartier na  de rust hadden wij het initiatief. Kwam ook door een iets andere rol van de sterk spelende Max Degenaar. Jordi Duits mikte de paal. Dan is het zonde dat doelman Nicky Groeneveld de mist ingaat bij een schot.'' Joop de Bruin scoorde daardoor.

,,De 3-0 ontstond omdat Georgy Theuns de bal van zijn voet liet afstuiteren. Uiteindelijk verlies je dan nog met 4-0 (doelpunten Aron Veldhuizen). Jammer, omdat de strijd en inzet goed was. Wij hebben naar onze mogelijkheden gespeeld'', oordeelde de Lunteren trainer.

Van den Berg ziet zijn ploeg wel steeds verder wegzakken. ,,Het verschil met de nummer drie van onderen FC Dinxperlo is nog vier punten. Het is zaak nu punten te pakken. Eerst thuis tegen FC Horst en uit bij Veensche Boys moet dat gebeuren. Gezien ons spel heb ik vertrouwen in dat dit ook gaat gebeuren.''

Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie