* Archieffoto
* Archieffoto Ted Walker

VRC voelt zich bestolen in derby tegen Valleivogels

1 december 2019 om 11:00 Voetbal

VEENENDAAL Normaal gesproken moppert Jan Gaasbeek nooit op de scheids- of grensrechter, maar na het duel Valleivogels - VRC kon de trainer niet anders. Drie merkwaardige beslissingen van de grensrechter zorgde ervoor dat de eindstand 1-0 werd en VRC met lege handen naar Veenendaal moest. ,,We zijn vandaag bestolen. Simpel zat."

door Jeroen van der Veer

Twee keer leek VRC het net te vinden en beide keren stak de grensrechter de vlag omhoog. Hierdoor gingen de treffers niet door, dit tot grote onvrede van Gaasbeek. ,,Dat waren zuivere doelpunten, daar ben ik 100% zeker van. Over scheidsrechters of grensrechters wil ik eigenlijk nooit klagen, maar vandaag...."

Ook leek Erik van de Putte alleen op de doelman af te kunnen lopen, alleen werd hij afgevlagd door de grensrechter. ,,Hij vond dat de bal uit was. Weg kans. Tja, zeg het maar. We mochten vandaag gewoon niet scoren."

Dat gevoel werd benadrukt in de allerlaatste seconde. Op dat moment keek VRC al tegen een 1-0 achterstand aan en leken Segers en Rentenaar de gelijkmaker te produceren. ,,Robin schoot tegen de binnenkant van de paal en in de rebound wist Ruben naast te schieten."

EdeStad.nl wil de volgers van het Edese voetbal nog beter informeren over de competities waarin clubs uit de gemeente Ede actief zijn. Om die reden selecteert de redactie elk weekend enkele wedstrijdverslagen van voetbalclubs uit de regio. Het gaat om artikelen over clubs die in een competitie actief zijn bij een of meer clubs uit de gemeente Ede.
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie