Afbeelding
BDUmedia

Veenendaal blijft voorzichtig ondanks overwinning op SKV

1 december 2019 om 11:05 Voetbal

VEENENDAAL Ondanks de eenvoudige 0-3 overwinning op SKV durft Veenendaal-trainer Habib al Mohsinawi nog altijd niet te zeggen dat zijn ploeg voor de titel gaat. Veenendaal is momenteel in vorm en is koploper in de derde klasse. ,,We moeten bescheiden blijven."

door Jeroen van der Veer

Tegen SKV, toch een ploeg die meedoet om de bovenste plaatsen, ging het zaterdagmiddag vrij eenvoudig. Veenendaal kwam via Alfred van Doorn voor rust op voorsprong en na de onderbreking was het Mohammed Hassan Ali die de score op 0-2 bracht. Gert Jan Snijders was verantwoordelijk voor het slotakkoord, maar de einduitslag had hoger kunnen zijn. 

,,We missen ook nog flink wat kansen", aldus de coach. ,,Maar goed; we houden de nul en winnen. Ik ben tevreden. Daarnaast heb ik -vooral in de tweede helft- echt veel goede dingen gezien. Of we voor de titel gaan? Nee, ik ga daarover niets zeggen. Stel mij die vraag in de winterstop maar opnieuw."

EdeStad.nl wil de volgers van het Edese voetbal nog beter informeren over de competities waarin clubs uit de gemeente Ede actief zijn. Om die reden selecteert de redactie elk weekend enkele wedstrijdverslagen van voetbalclubs uit de regio. Het gaat om artikelen over clubs die in een competitie actief zijn bij een of meer clubs uit de gemeente Ede.
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie