Huldiging 10EM
Huldiging 10EM Climax

Ede's één-tweetje bij WILHELM makelaars Horaloop

2 december 2019 om 14:30 Atletiek Deel je nieuws

Edenaar Wilbert van Vliet troefde zaterdag bij de WILHELM makelaars Horaloop op de langste afstand, de 10EM, plaatsgenoot Ben van Oeveren af. Climax-atleet Van Oeveren liep met een tijd van 56:08 min. 30 sec sneller dan vorig jaar bij zijn zege, maar kwam toch een minuutje tekort voor de zege. 

 

Bijna 900 deelnemers hadden zich voor de Horaloop inschreven. Door het zonnige weer en het prachtige landschap was het wederom meer genieten dan afzien!

 

Marcella Herzog verbeterde op de 5km het parcoursrecord bij de Vrouwen. Met een tijd van 17:38 min. was zij 35 sec. sneller dan het oude record uit 2015. De bijna 15-jarige Celine van Heerikhuize van Climax werd fraai tweede. Lianne Ariesen werd eerste bij de Vrouwen 35+. De snelste tijd bij de Mannen werd door Edenaar Albert Meijer gelopen. Climax-atleten Arris van Deelen en Joost de Kleuver werden tweede en derde. 

 

Peter Schoch kwam op de 10km als eerste over de finish. Marijn Hulsegge van Climax won de categorie Mannen t/m 35 jaar. Samantha de Bruin won bij de Vrouwen. Climax-atlete Cynthia Koning werd fraai tweede. Bij de Vrouwen 35+ stonden zelfs twee Climax-atletes op het podium: Janneke de Jonge werd tweede en Mariette Assink derde. De dames moesten de overwinning laten aan Moniek Verbeek.

 

 

Bij de Meisjes 10 t/m 12 jaar was de overwinning voor Climax-atlete Lisa Navarro. Naast haar op het podium stond clubgenote Lorena Jonkers, die de derde tijd noteerde. Rebekka Kool werd tweede. Ook bij de oudste jongens werden twee Climax-atleten gehuldigd. Daniël Luchies klopte op de finish net Tom de Vogel. Zij werden tweede en derde. De zege ging naar Detmar Immerzeel van Pallas'67. Bij de 7 t/m 9 jarigen was Iskander van Gelder Climax-atleten Jesse Leentvaar en Hidde Brandsma te snel af. Bij de meisjes won Eline Struijvé uit Doorwerth, voor Famke Wiersma en Sophie Ansink van Climax.

 

Bij de jongens 4 t/m 6 jaar was de eerste plaats voor Bomba. Lucas Laport en Jesper Franken werden tweede en derde. Climax-atlete Amber Sterk was de 'sterkste' bij de meisjes. Clubgenote Maud Leentvaar werd tweede en Manuela Groot-Alvarez derde.

 


Bij de Racerunners ging zowel bij de mannen als de vrouwen de overwinning naar een Climax-atleet. Naomi van Wijk was de snelste van allemaal en won bij de Vrouwen. Wilma Lieftink van Climax werd derde. Climax-atleet Marten Kauffman was bij de Mannen eerste en Thomas Hendriksen van Climax derde.

 

Voor alle uitslagen zie www.horaloop.nl

Start jeugdloop
Huldiging meisjes 10 t/m 12 jaar
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie