Het team van Veconet in de eigen fotostudio.
Het team van Veconet in de eigen fotostudio. Veconet
Advertorial

Veconet laat klanten groeien

4 december 2019 om 16:47 Zakelijk

EDE De creativiteit bij het achtkoppige team van Veconet spat ervan af. Direct na het eerste contact is dat direct duidelijk. Veconet neemt bedrijven die graag zelf willen groeien mee aan de hand. Met creatieve campagnes die passen bij het bedrijf of organisatie. Directeur Stefan Verschoor geeft een inkijkje in de kracht van Veconet, dat al sinds 2003 met succes aan de weg timmert.

Feike Klomp

,,Wij zijn sterk in het helpen van ambitieuze bedrijven die willen groeien en meer klanten willen bereiken. Dat doen we met de inzet van online marketing, creatie en webontwikkeling. Samen met de ondernemer bedenken we een marketingstrategie met een langetermijnvisie, gericht op groei. Out-of-the-box denken hoort daar natuurlijk ook bij. Daarvoor hebben we alle benodigde middelen in eigen huis en een jong enthousiast team dat graag gas geeft, en er duidelijk lol in heeft."

PROJECTFOTOGRAFIE Verschoor: ,,We bedenken en realiseren een website, creëren een reclamecampagne, verzorgen Google Ads campagnes en sinds kort beschikken we over een eigen fotostudio. Onze fotograaf vertaalt jouw boodschap op een creatieve manier naar beeld."

PRAATSTOEL Aan passie, power en bevlogenheid is bij Verschoor zelf geen gebrek. Als hij eenmaal op de praatstoel zit en vertelt over zijn team waar hij trots op is, spreekt hij enthousiast over behaalde 'successtories'.

,,Wij nemen klanten mee aan de hand. Dat doen we het liefst stap voor stap, maar wel met als stip op de horizon jouw onderneming sterker op de kaart te zetten.

PRAKTIJKVOORBEELDEN Hij haalt wat voorbeelden aan van mooie een-tweetjes tussen Veconet en klanten: ,,Zo hebben wij een goede relatie met BDUmedia (onder andere Ede Stad), maar hebben ook al diverse ondernemingen in de regio verder op weg geholpen. Van Velthuizen Keukens uit Woudenberg, Duinkerke Glasservice uit Scherpenzeel tot Onbeschaft van Henk van Keulen, die onlangs tijdens het Business Event Ede 2019 uitgeroepen werd tot winnaar in de categorie 'starter'. Allemaal voorbeelden waar we de complete marketingstrategie voor onze rekening nemen. Van deze klanten krijgen we terug dat zij beter zichtbaar zijn en klanten winnen. That's the spirit, daar doen we het natuurlijk allemaal voor. Sterker, ook wij worden enthousiast van klanten met vergelijkbare grote ambities."

STARTBLOKKEN Het team van Veconet denkt graag met je mee op het gebied van online marketing, creatie en webontwikkeling en meer. ,,Wil je inspiratie opdoen? Kijk op de website van Veconet om succesvolle cases te bekijken. De gedreven vormgevers, communicatieprofessionals en programmeurs aan uiteenlopende projecten staan alvast in de startblokken."

Veconet BV
Lorentzstraat 4a
6716 AD Ede
Tel. 0318-627150
E: info@veconet.nl
I: Reclamebureau Ede
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie