Marinke Moesker (links) en Hannah van Helden uit groep 7 showen op de lange mat in de gymzaal de mooie, nieuwe sportkleding van de Kraatsschool
Marinke Moesker (links) en Hannah van Helden uit groep 7 showen op de lange mat in de gymzaal de mooie, nieuwe sportkleding van de Kraatsschool Carola van Ruiswijk

Nieuwe sporttenues voor Kraatsschool

28 februari 2018 om 14:50 lokaal Deel je nieuws

Kleren maken de (sport)man en -vrouw. Toch? Daarom is na maar liefst 16 jaar trouwe dienst de sportkleding van de School met de Bijbel 'De Kraats' vervangen. De leerlingen lopen er bij sportwedstrijden weer keurig bij.

 

De nieuwe kleding bestaat uit een wit shirt, rode broek en rode kousen. Op de voorkant staat het logo van school en van de sponsors van de kleding: bouwbedrijf Vroegop en schilderbedrijf Last. Beide sponsors hebben kinderen op school. Er zijn 50 setjes aangeschaft.

Tijdens een vrolijke catwalk in de gymzaal mochten per klas vier leerlingen de kleding showen aan hun klasgenootjes. De kinderen zullen de kleding dragen bij onder andere het schoolkorfbal- en schoolvoetbaltoernooi, schaken en dammen. 

Meer info.: www.kraatsschool.nl

Tekst: Carola van Ruiswijk

Hannah (links), Adrie met Daan op zijn rug en Marinke (allemaal groep 7) zijn dik tevreden met hun nieuwe sportoutfits!
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie