Kerstmusicaluitnodiging
Kerstmusicaluitnodiging Elseline Grobben

Kerstmusical “Een Teken van leven” in KC Emmaüs

7 december 2019 om 18:08 Activiteiten Deel je nieuws

Ede - Leden van de Kleopasgemeente uit Ede voeren op zaterdag 21 december 2019 de mooie en humorvolle kerstmusicalvoorstelling “Een Teken van leven” op. In Kerkelijk Centrum Emmaüs, Laan der Verenigde Naties 94 in Ede, is om 16.30 uur en om 19.00 uur een voorstelling. De musical is geschikt voor alle leeftijden en de toegang is gratis.

De musical volgt de reis van drie wijzen uit het oosten nadat zij op een avond een wonderlijke ster ontdekken. De wijzen volgen deze ster en hun tocht brengt hen via het paleis van koning Herodes naar een stal in Bethlehem. Na een lange zoektocht vinden zij daar het koningskind Jezus. Door een droom laat God aan de wijzen weten dat zij niet terug moeten gaan naar koning Herodes. Daarom reizen ze met een omweg weer terug naar huis.

Een groep enthousiaste leden van de Kleopasgemeente voeren al jaren de zaterdag voor Kerst een kerstmusical op. Dit jaar is gekozen voor de musical “Een Teken van leven” geschreven door Jan en Gerry Visser. De musical staat onder leiding van Jannette en Ronald Grobben en Henriëtte Steenbergen. Vanwege de jaarlijks terugkomende grote belangstelling worden twee voorstellingen gegeven. Een om 16.30 uur en een om 19.00 uur. De zaal is 30 minuten voor aanvang open.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie